Trabzonspor’un eski futbolcusu Ferhat Öztorun, Süper Lig’in şampiyonluk mücadelesine dikkat çekti ve bordo mavili takımın her zaman yarışın içerisinde olduğunu belirtti.

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK YARIŞI...

Ferhat Öztorun açıklamasında, ‘’Son saniyeye kadar takımların şampiyonluğu kovalaması ve kopma olmaması ligi daha da güzelleştiriyor. Abdullah Avcı’nın sistemini bildiğim için, her zaman kendini geliştiren bir teknik adam olduğu için Trabzonspor yarışın içerisinde olacaktır. Bu sene gördüğümüz kadarıyla Fenerbahçe ve Galatasaray çok iyi gidiyor. Beşiktaş ise Şenol Güneş ile yeni bir yükselişe geçiyor.’’ ifadelerine yer verdi.

ŞENOL GÜNEŞ...

Şenol Güneş ile Trabzonspor’da çalıştığı döneme değinen Öztorun, ‘’Şenol Güneş’i çok seviyorum. Şenol Güneş’in olduğu dönem Trabzonspor’da çok gençtim. Tecrübe olarak şu an yaşadıklarımla o dönem orada olsaydım belki farklı olabilirdi. Şenol Güneş dönemi oynamadım. 2 sene falan net kulübede oturdum. Ona rağmen normalde bir futbolcu oynamadığı zaman hocayı çok sevmez bu bir gerçektir ama benim Şenol Güneş’e karşı gerçekten büyük bir sevgim var. Onun da bana karşı bir sevgisi var. Şenol Güneş bir tanedir.’’ dedi.

ABDULLAH AVCI...

Abdullah Avcı’nın kariyerinde bıraktığı iz için tecrübeli teknik adama teşekkür eden Ferhat Öztorun, ‘’Kariyerimde iz bırakan birçok teknik direktör var ama tabi Abdullah Avcı çocukluğumdan beri bendeki yeri çok farklıdır.’’ ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Ferhat Öztorun aktif futbol kariyerine Pendikspor forması ile devam ediyor.