Fikret Orman İle Ağaoğlu Arasında Yaşananlar

Abone Ol

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, alacakları için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz krizine açıklık getirdi. İşte Ağaoğlu'nun sözleri: "Fikret Orman, 24 Ağustos'ta beni aradı. Burak ismi kamuoyunda sıkça anılmaya başladı. Düşünceniz ne? dedi. Kendisine Burak'ı satmak istemiyoruz dedim ve konu kapandı. Transferin bitmesine 48 saat kala bu kez menajerler gelmiş. Kulüpten gelmeyen teklif benim için yok hükmündedir. Son iki günkü bu görüşmelerin Burak'ta hayal kırıklığı yarattığı görülüyor."

'ÇOK ÖZÜR DİLERİM'
Başkan Ağaoğlu'nun açıklamalarının ardından Burak Yılmaz sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı. Yılmaz şu ifadelere yer verdi: "Bu kadar üzücü olaylardan sonra sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun konuya bu kadar güzel ve ılımlı yaklaşmasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Yaşanan olaylardan ve gündemi bu kadar meşgul etmekten dolayı çok üzgünüm fakat benim için bütün konular geride kalmış, kapanmış ve asla açılmayacaktır. Böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük Trabzonspor taraftarından özür diler, sevgi ve sabrınıza teşekkür ederim." Karşılıklı açıklamalar ile Burak Yılmaz krizi tatlıya bağlanmış oldu.

YANLIŞ ANLAMA
Ağaoğlu, Burak'ın ameliyatından sonra aranmama konusunda da haksız sayılmayacağını belirterek, "Bunlar yanlış anlama. Burak en önemli oyuncularımızdan biri. Heybetine bakmayın, en duygusal 3-5 kişi arasında" dedi. Ağaoğlu, Burak'ın net 4.5 milyon euro aldığını da açıkladı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }