TV Dünyası

10 Temmuz Transfer Haberleri

Abone Ol

Gökhan İnler bitti bitiyor / Felipe Melo ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, orta sahayı Gökhan İnler ile takviye edecek. Tecrübeli futbolcunun kulübü Napoli ile görüşmeler sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın 4 milyon Euro teklif ettiği İtalyan kulübü, 2 milyon Euro'ya düşerse, imzalar atılacak. (Fanatik)

Beşiktaş transferde saldırıyor. / Londra'ya giden Başkan Fikret Orman, Chelsea'nin Fransız golcüsü Loic Remy'yi Siyah Beyazlı takıma kazandırmak için görüşmelerde son aşamaya geldi. (Fanatik)

İngiltere'de görüşmeleri bizzat gerçekleştiren Orman'ın asıl bombasının ise geçtiğimiz sezon Fiorentina'da kiralık olarak top koşturan Chelsea'nin kanat oyuncusu Mohamed Salah olduğu iddia ediliyor. (Fanatik)

Van Persie'den sonra o da geliyor / Robin van Persie'yi bitiren Fenerbahçe, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Ramires'i de renklerine katmak için harekete geçti. Ramires olmadığı taktirde Feyenoord'da forma giyen Hollandalı Clasie ile masaya oturulacak. (Hürriyet)

Beşiktaş'ta Mario Gomez bombası / Forvet arayışında hız kesmeyen Beşiktaş, listesine Fiorentina'nın Alman yıldızı Mario Gomez'i de dahil etti. 29 yaşındaki golcüden olumlu yanıt gelirse, İtalyan kulübüyle pazarlık masasına oturulacak. (Fanatik)

Fenerbahçe'de Ramires sürprizi / Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı, sürpriz bir şekilde gündeme geldi. Pereira, İngiliz ekibinde beklediği kadar forma şansı bulamayan Ramires'i istedi. (Fanatik)

Beşiktaş'a Milosevic piyangosu! / Daha önce Demba Ba ve Atınç'ın satışından 18 milyon Euro kazanan Beşiktaş'a, bir müjde de Alexander Milosevic'ten geldi. Aston Villa, 23 yaşındaki stoper için 5 milyon Euro teklif etti. (Fanatik)

Cimbom‘da hedef John Guidetti / Huntelaar transferinde yüksek maliyet engeline takılan Galatasaray, bonservisi elinde olan İsveçli yıldız için bastırıyor. (Takvim)

İşte Fenerbahçe’nin son bombası / Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu Van Persie transferinden sonra twitter hesabından “Şimdi sıra orta sahada” demişti. o ismin Chelsea’nin Brezilyalı yıldızı Ramires olduğu ortaya çıktı. (AMK)

Galatasaray transferi bitiriyor / G.Saray Podolski’den sonra bir diğer göz ağrısı Gökhan inler’i de renklerine bağlamak için yoğun çaba sarfediyor. isviçreli orta saha oyuncusu ve kulübü napoli ile görüşmeler pozitif. (AMK)

Van Persie’den sonra bir yıldız daha! / Chelsea’de forma giyen John Obi Mikel ile ilgili nabız yoklayan sarı-lacivertlilerin, transferi bitirmeye çok yakın olduğu iddia edildi. İngiliz basınında birçok haber, Obi Mikel ile Fenerbahçe’nin anlaştığı ve Chelsea ile pazarlıkların başladığı yazıldı.(AMK)

Antalyaspor’un son bombası Victor Valdes / Samuel Eto’o’yu kadrosuna katan Süper Lig’in yeni takmı bir diğer yıldız oyuncu Ronaldinho ile de büyük ölçüde anlaşırken hedefteki 3. eski Barcelonalı oyuncu da ortaya çıktı.

Fenerbahçe çıldırdı! Gel Mesut olalım! / Transfer bombalarını üst üste patlatan Fenerbahçe, Mesut Özil'i Arsenal'den resmen istedi. Ada ekibi uçuk bir bonservis talep etti... (Takvim)

"Çubuklu giyerim" / Üst üste yıldız transferlerle dünya gündemine oturan Fenerbahçe'nin, Arsenal'in 10 numarası Mesut Özil'e de gittigi ortaya çıktı. Ancak Arsenal kulübünün Mesut için çok yüksek bir bonservis bedeli istemesi nedeniyle transfer yattı. (Fotomaç)

Roma'ya 8 milyon / İtalyan La Gazzetta Dello Sport, G.Saray'ın Roma'ya Seydou Doumbia ve Gervinho için görüsmeler yaptıgını yazdı. Gazete, G.Saray'ın Gervinho'nun bonservisini almaya çalıstıgı, Doumbia'yı ise kiralamaya çalıstıgını yazdı. Gazete iki oyuncu için Galatasaray'ın 8 milyon euro'luk bir teklif yaptıgını iddia etti. (Fotomaç)

Kaleye 18'lik Berkay / Hakan Arıkan'la yollarını olaylı bir şekilde ayıran Trabzonsporlu yetkililer, uzun süredir Onur Kıvrak'a alternatif isimler üzerinde çalışıyordu. (Fanatik)

Trabzonspor’a İtalya’dan sağ bek! / Trabzonspor Kulübü, Lazio’nun sağ bek oyuncusu Pedro Luis Cavanda’nın transferi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. (AMK)

Son bomba Marouane Fellaini / F.Bahçe; Nani ve Van Persie'den sonra ManU'dan Fellaini'yi de resmen istedi. İnter'li Guarin için de çalışmalar sürüyor. (Fotomaç)

Yeniden Obi Mikel / Yüksek maliyeti nedeniyle transferi askıya alan yönetim bu defa Nijeryalı oyuncudan "Gelebilirim" mesajı aldı. Obi Mikel'in olumlu tavrı üzerine Chelsea de bonservis ücretini 7 milyon euro'ya kadar çekti. İmzalar çok yakın. (Fotomaç)

Belluchi'yi düşünebiliriz / Şenol Güneş "Eğer Bursaspor opsiyonunu kullanıp anlaşmazsa Belluschi’yi düşünebiliriz" (Fotomaç)

Kartal'a süper Mario / Siyah-beyazlıların, Fiorentina'da forma giyen Alman golcü ile prensipte anlaştığı ve Gomez'in kısa bir süre içinde İstanbul'a geleceği ifade edildi. (Fotomaç)

Meuneir Aslan'da / Galatasaray, aradığı sağ beki Belçika liginden buldu. Daha önce prensip anlaşmasına varılan ve Club Brugge forması giyen Thomas Meunier ile 3+1 yıllık ön protokol yapıldığı ve imzaların önümüzdeki hafta atılacağı iddia edildi. (Fotomaç)

Kanarya'dan Ramires bombası! / Son olarak Van Persie'yi transfer ederek tüm dünyanın ağzını açık bırakan F.Bahçe, taraftarına yeni bir bomba transfer peşinde. Kanarya, Chelsea'nin orta sahadaki Brezilyalısı ile anlaşmak üzere . Ramires olmazsa ortaya 5 aday daha var.. (Takvim)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }