TV Dünyası

15 Ekim Trabzonspor İdmanı

Abone Ol

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana milli takım kamplarından dönen Mbia, Medjani, Erkan Zengin, Okay Yokuşlu ve Cavanda da katıldı. Gine milli takımında sakatlanan Constant ise salonda çalıştı. Uğurcan ve Esteban Alvarado’nun da geç saatlerde Trabzon’a geleceği açıklandı.

Sakatlığı bulunan Cardozo, Mehmet Ekici ve Bosingwa ile ağır gribal enfeksiyon geçiren N’Doye idmana katılmazken, Alper Uludağ takımdan ayrı koşmakla yetindi.

Bordo-mavili futbolcular, taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirirken, Gürcü teknik adam, sık sık oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

Bu arada antrenmanı Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürü Ergin Çubukçu ve müdürlük çalışanları da izledi. Teknik direktör Şota Arveladze ve kaptan Onur Recep Kıvrak'a çiçek ve çeşitli hediyeler veren bölge müdürlüğü yetkilileri daha sonra takımla fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor, yarın yapacağı çalışmayla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam edecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }