TV Dünyası

15 Temmuz Transfer Haberleri

Abone Ol

Günün transfer haberlerini okumak için resme tıklayarak ilerleyiniz...

Cimbom, Fenerbahçe'nin transferlerini gölgede bırakacak... Sarı kırmızılı ekip, PSG'nin yıldızı Ibrahimovic'i yeniden gündemine aldı. Fenerbahçe'nin flaş transferlerinin ardından eleştirilerin odağında yer alan başkan Dursun Özbek, ünlü oyuncunun Galatasaray forması giymesi için sponsor bulunması talimatı verdi. (Fotomaç) (HABERİN DEVAMI İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN)

Camianın yoğun isteğini geri çevirmeyerek Ricardo Quaresma'yla anlaşan yönetim, Portekizli'yi bu hafta sonuna kadar İstanbul'a getirip 12. adama çifte bayram yaşatmayı hedefliyor. (Fanatik)

Gökhan İnler konusunda girişimler hızlandı. Galatasaray'ın kurmayları, önümüzdeki günlerde soluğu İtalya'da alacak. Gökhan'ı yıllık 2.5 milyon Euro'ya ikna etmesi beklenen Cim Bom, Napoli'ye de bonservis olarak 3.1 milyon Euro teklif edecek. (Fanatik)

Siyah-Beyazlılar, Dnipro'nun Brezilyalı savunmacısı Douglas'la anlaşmaya varmıştı.25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için 500 bin Euro’ya Ukraynalı ekiple el sıkışan yönetimin, son anda bu kulübün fiyatı artırması sonrasında yaşanan krizi aştığı ve oyuncunun bu hafta takıma katılabileceği öğrenildi. (Fanatik)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Aziz Yıldırım'dan dünya yıldızını istedi. Portekizli hoca, Yıldırım'a, "Fırsat varsa Robben'i de alalım başkanım. Bunu başarırsak Avrupa'da bile söz sahibi oluruz" dedi. (Fotomaç)

İddia Ukrayna'dan geldi. Fenerbahçe'nin, Sunderland'e imza atmaya hazırlanan Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens için D.Kiev'e teklif yaptığı ileri sürüldü. (Fotomaç)

Porto alt yapısından yetişen ve Sporting'te forma giyen Miguel Lopes'in Galatasaray yolunda olduğu iddia edildi. (Fotomaç)

Demba Ba'nın yerine golcü arayan Kartal'ın radarına takılan son isim Teofilo oldu. Avantajı: Bonservisi elinde... Dezavantajı: Sicili bozuk (Fotomaç)

Beşiktaş Yönetimi forvet transferine noktayı koymak için girişimlerine hız verdi. Yöneticiler, Chicharito’dan sonra Mario Gomez ile de dün biraraya geldi. İki golcüden birini renklerine bağlayacak olan siyah-beyazlılar Gomez’e daha sıcak bakıyorlar. (Milliyet)

Trabzonspor, listenin ilk sırasında olan Pablo Osvaldo için girişimlerini sürdürüyor. (Vatan)

Tuncay Şanlı: “Katar’da sözleşmemin uzatılmasını bekliyordum. Burada 1 sene çok iyi zaman geçirdim. Başka tekliflere açığım” (Fanatik)

Sigthorsson ile Guidetti’den beklediğini bulamayan, Mario Gomez ile Huntelaar’da geri adım atan G.Saray, Porto’nun Kamerunlu oyuncusunu gözüne kestirdi. 23 yaşındaki golcü de Cimbom’a sıcak bakıyor. (Vatan)

Sigthorsson ile Guidetti’den beklediğini bulamayan, Mario Gomez ile Huntelaar’da geri adım atan G.Saray, Porto’nun Kamerunlu oyuncusunu gözüne kestirdi. 23 yaşındaki golcü de Cimbom’a sıcak bakıyor. (Vatan)

St.Etienne'den ayrılması ve Hannover'e imaz atması beklenen Mevlüt Erdinç'in geleceği henüz tam olarak netleşmedi. Alman basını Hannover'in St.Etienne ile 3.3 mliyon euro bonservis bedeli ile anlaştığını iddia etse de, Fransız medyasına yansıyan haberlerde Mevlüt'ün transferi için Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi. (Vatan)

TRABZONSPOR’da teknik Direktör Şota, Cardozo ve Deniz’in sakatlıkları nedeniyle forvet hattına bir oyuncu daha alınmasını istiyor. O golcü de Papiss Cisse (Hürriyet)

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Trabzonspor ile ilgili hemen her gün yeni isimler ortaya atılıyor. Son iddia ise bordo- mavililerin Chelsea'de forma giyen Boşnak asılı Alman orta saha oyuncusu Marko Marin'i kiralamak istediği yönünde. (Fotomaç)

Barcelona başkan adayları Benedito, Freixa, Bartomeu ve Laporta, Arda Turan'ın geri gönderme maddesinden yararlanmayarak kalmasından yana olduklarını belirterek, bir başka kulübe 6 aylığına kiralık olarak gönderilmesini de desteklemediklerini açıkladılar. (Vatan)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }