TV Dünyası

18 Şubat Trabzonspor İdmanı

Abone Ol

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Bu sezon sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı çeken Trabzonspor Kayserispor maçında özellikle defans hattındaki futbolcuların sakatlıklarını atlatmasıyla rahat nefes almıştı.

Ancak bugün gerçekleştirilen antrenmanda Mustafa Yumlu'nun yeniden sakatlandığı öğrenildi.

Mustafa'nın eski sakatlığının nüksettiği kaydedilirken defans oyuncusunun takımdan ayrı bir süre koşu yaptıktan sonra çalışmalarını salonda sürdürdüğü belirtildi. Mustafa'nın sakatlığında durumun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı bildirildi

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışmaya tedavilerine yurt dışında devam eden Mehmet Ekici ve Cardozo katılmadı.

Güray Vural ve Okay Yokuşlu ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Antrenman sırasında kas sertleşmesi yaşayan Özer Hurmacı ve Aytaç Kara ise tedbir amaçlı olarak kondisyon merkezinde çalıştılar.

Bordo-mavililer koşunun ardından koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yapan Trabzonspor'da, futbolcuların istekli ve arzulu olmaları ise teknik heyeti sevindirdi.

MANDIRALI MUHAMMET BEŞİR ÖZEL ÇALIŞTIRDI Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, antrenmanın son bölümünde Muhammet Demir, Sefa Yılmaz, Muhammet Beşir ve Aykut Demir'in yer aldığı oyuncu grubuna kenarlardan gelen toplara gol vuruşu yaptırdı. Çalışmanın ardından diğer oyuncuları soyunma odasına gönderen Mandıralı, genç oyuncu Muhammet Beşir'i özel olarak çalıştırdı.

AYKUT DEMİR VE SEFA YILMAZ'IN GÖRÜNTÜLERİ DİKKAT ÇEKTİ Trabzonspor'un savunma oyuncusu Aykut Demir ve orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz'ın görüntüleri dikkat çekti. İlk olarak Aykut Demir, Sefa Yılmaz'ı, yerde sırtına alıp belirlenen hedefe taşırken, daha sonra Sefa Yılmaz, Aykut'u taşıdı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }