TV Dünyası

19 Kasım Trabzonspor İdmanı

Abone Ol

Trabzonspor, ligin 12. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde çalışan bordo-mavililerde milli takımlarda bulunan oyunculardan Cavanda, Medjani ve Okay dönerek takımın bugün ki idmanına katıldı.

Yine milli takımlarda bulunan oyunculardan Erkan, Mbia ve Esteban ise bugün ki idmanda yer almadı. Bordo-Mavililerde dün tartışan Aykut Demir ile Marko Marin, bugün ki idmanda yer alırken dün ki idmana sakatlığı dolayısıyla çıkmayan Mehmet ve idmanda sakatlanarak erken çıkmak zorunda kalan Yusuf Erdoğan’da bugün ki antrenmanda yer aldı.

Trabzonspor idmanı düz koşu ile başlarken ardından pas çalışması ile devam etti.

İdman öncesinde Tekelioğlu, oyuncularla idman sahasında mini bir toplantı yaparken ardından Medjani ile özel olarak görüşmesi dikkat çekti. Tekelioğlu, oyuncunun milli takımda ki çalışmaları hakkında bilgi aldığı ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor’da Medjani’de alacaklarından dolayı bordo-mavililere baskı yapan isimler arasında yer alıyor. Uzun bir süredir parasını alamayan oyuncuyla yapılan görüşmelerin hala sürdüğü bildirildi.

Bordo-Mavili takımı yeşil ve beyaz olmak üzere iki takıma ayıran Sadi Tekelioğlu, ardından maç yaptırdı. Maç esnasında bir takım iki kaleye birden gol atmaya çalışırken, diğer takım ise Onur’un koruduğu kaleye gol atmaya çalıştı.

İki yarı şeklinde yapılan maçta takımlar daha sonra kaleleri değiştirdi.

Genç futbolcuların da yer aldığı antrenmanın son bölümünde ise büyük bir şansızlık yaşandı. Trabzonspor’un alt yapısından yetişen geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen defansif orta saha oyuncusu Yusuf Bayram, takım arkadaşı ile girdiği ikili mücadelede sırasında yerde kaldı. Yusuf, yardımcı antrenörlerinden yardımları ile sahayı terk ederken hemen kontrollerinin yapıldığı bildirildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }