TV Dünyası

22 Temmuz Transfer Haberleri

Abone Ol

Gazetelere yansıyan transfer bombaları...

Gomez'de son 48 saat / Forvet transferi için favorisi Mario Gomez olan Beşiktaş, oyuncuyu ikna ettikten sonra kulübüne de resti çekti. Fiorentina ile kurulan son temasta cuma gününe kadar süre verildi. Aksi bir durumda bu transferden kesin olarak vazgeçilecek. (Fanatik)

Gervinho'da B planı! / Sarı-Kırmızılılar, Fildişili oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakması, kulübü Roma'nın da onunla yolları ayırmak istemesi üzerine B planını da devreye soktu. İtalyanlar'a, “6 milyon Euro verelim, bonservisiyle alalım” teklifi sunuldu. (Fanatik)

Trabzonspor'da Dante bombası / Bordo-Mavililer, gündeme aldıkları Bayern Münih'in yıldız savunma oyuncusu Dante'ye resmi tekliflerini yaptı, hem oyuncudan hem de kulüpten cevap beklemeye başladı. Görüşemelerdeki tek pürüz, Sambacı'nın yıllık 5 milyon Euro istemesi. (Fanatik)

Chiricheş’e yeni talip / Cim Bom’un, savunma transferi listesindeki isimlerden biri olan Tottenham’ın oyuncusu Vlad Chiricheş’e, başka bir talip daha çıktı. (Faantik)

Rhodolfo veda etti / Dün İstanbul'da olması beklenen Rhodolfo, bir gün rötar yaptı. Son pürüzleri halleden Brezilyalı stoper, kulübü Gremio'ya veda etti. 28 yaşındaki futbolcu akşam saatlerinde Türkiye'de olacak. (Fanatik)

'Adnan Januzaj'ı kiralık verelim' / Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması halinde transfer etmek istediği Adnan Januzaj için Manchester United'dan cevap geldi. (Fanatik)

Cambiasso’da sorun para / Geçen sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City’de geçiren ve sözleşmesi sona erince boşa çıkan Esteban Cambiasso için de girişimler sürüyor. (Fanatik)

Torino fiyat arttırıyor / Stoper konusunda gündemdeki isim İtalya’da Torino’da forma giyen Nikola Maksimovic. (Fanatik)

Huntelaar'a özel teklif / Galatasaray, Hollandalı golcü için tekrar atakta... Cüneyt Tanman, aynı otelde kaldıkları Schalke ile görüştü. Sneijder de Huntelaar'a "G.Saray özel bir kulüp, İstanbul da özel bir şehir. Pişman olmazsın" dedi. (Fotomaç)

Aslan'a süper golcü / Ukrayna basını, Huntelaar ve Gervinho üzerinde yoğunlaşan Galatasaray'ın Nikola Kalinic'in menajeriyle bir araya geldiğini ileri sürdü. (Fotomaç)

Mancini Caner'e kafayı taktı / Melo'yu ayartmaya çalışarak G.Saraylıları kızdıran İnter'in çalıştırıcısı, Caner Erkin'e de göz koydu! Milli yıldız için teklif hazırlayan İtalyan kulübünün birkaç gün içinde F.Bahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi. (Fotomaç)

Gomez'de son 48 saat / Beşiktaş yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Mario Gomez 48 saat içinde imza atacak. Siyah-beyazlılar, bugün Fiorentinalı yetkililer ile masaya oturacak. (Fotomaç)

Şimdi de Duda / Taraftarlarını transfere doyuran Fenerbahçe için iddialarını ardı arkası kesilmiyor. Hemen her gün bir isim sarı-lacivertli kulübe yazılıyor. Son iddia Polonya'dan. Przeglad Sportowy gazetesi F.Bahçe'nin Legia'lı 20 yaşındaki orta saha Ondrej Duda için Inter'le çekiştiğini yazdı. (Fotomaç)

Zambrano'yu davet etti / Sol stoper için çalışmalarını tam gaz sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarıkırmızılı yönetim, daha önce Galatasaray taraftarlarına mesaj göndererek iyi ilişkiler kuran Perulu Carlos Zambrano'nun menajeri Eli Casareto'yu İstanbul'a davet etti. (Fotomaç)

Monaco'yu da peşine taktı / Türkiye'de 12 takımın kiralamak istediği Sinan Gümüş için Monaco da devreye girdi. (Fotomaç)

İşte Webo'nun yeni takımı / Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, F.Bahçe'den ayrılan golcü Pierre Webo ile her konuda anlaştı.

Yeşil ışık yaktı / İsmi Trabzonspor ile anılan Evgen Khacheridi: Dinamo Kiev'den ayrılmayı planladığım sır değil. Yurt dışında oynamak istiyorum. (Fotomaç)

'G.Saray'a gitmek istiyor' / Manchester United'da bileti kesilen Rafael'in Galatasaray sevgisi bitmiyor. Daha önce "Rafael, Galatasaray forması giyse şahane olur" diyen Brezilyalı oyuncunun menajeri Cassiano Pereira, bir kez daha "Rafael, Galatasaray'a gitmek istiyor" ifadesini kullandı ve mesaj yolladı. (Fotomaç)

Bruno Alves’ten Portekiz sinyalleri! Son dönemde adı sık sık Jorge Jesus’un çalıştırdığı Sporting Lizbon ile anılan Bruno Alves, Record gazetesine verdiği röportajda önemli ifadeler kullandı. (AMK)

Aslan transferi bitirdi İngiliz basını, Arsenal'in Mathieu Flamini'nin transferi için Galatasaray'ın teklifini kabul ettiğini bildirdi.

Rhodolfo koptu geliyor / Gremio’nun Flamengo’ya kaybettiği maçta sahaya kaptan olarak çıkan Rhodolfo, karşılaşmanın ardından tribünlere veda etti: Beşiktaş’a gidiyorum. (AMK)

Adnan Januzaj sürprizi / Ada basınının iddiasına göre Manchester United yönetimi ile çok iyi ilişkiler kuran Giuliano Terraneo bu kez de Adnan Januzaj'ı resmen istedi. İngiliz devine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı belirtildi (Takvim)

Galatasaray Frankfurt’un Perulu stoperi Zambrano'ya 3 yıllık teklif götürdü / Bugün

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }