TV Dünyası

3 Trabzonsporlu Yanal'ı Mest Etti

Abone Ol

18 günlük Macaristan kampında 6 hazırlık maçı oynayan, 17 antrenman yapan Bordo-Mavililer, yeni sezon öncesi hazır bir görüntü verdi. Özellikle 3 futbolcu Yanal'ı mest etti. İşte kamp performansları ve Yanal'ı mest eden o isimler...

Slovakya kampında yeni transferler takıma katılmadığı için teknik direktör Ersun Yanal sıkıntılı, buna bağlantılı olarak takımın motivasyonu da aşağıdaydı. Ancak ikinci kampta, yani Macaristan’da bambaşka bir Trabzonspor vardı.

Bero, Castillo ve Yusuf Erdoğan, sergiledikleri performansla teknik direktör Ersun Yanal’ı mest etti.

Yenilerin bir bir katılmasıyla birlikte özellikle son 1 haftalık süreçte çalışmalar hızlandı, Yanal’ın da yüzünde güller açmaya başladı. Gelen tüm oyuncular, önceki kulüplerinde antrenman yaptıkları için takıma hazır katıldılar. Durum böyle olunca Ersun hoca bu isimleri hazırlık maçlarında hemen denedi.

Yusuf en iyisi Yeni transferlerin hemen hepsi iyi bir görüntü çizerken, özellikle Castillo ile Matus Bero herkesi mest etti. Hücumda önemli işler yapan bu ikili, kısa sürede kalitelerini ispatladı. Yusuf Erdoğan da mevcut kadrodaki tartışmasız en iyi isim olmayı başardı. Kısacası Fırtına, yeni sezona hazır bir görüntü çizdi. Takım içindeki arkadaşlık ve sahadaki yardımlaşma üst düzeydeydi.

Yusuf Erdoğan Her iki kampın da tartışmasız en çalışkan ismi Yusuf Erdoğan. Ersun Yanal’la adeta yeniden doğan Yusuf, hazırlık maçlarında attığı gollerle beğeni kazandı. Takımı ileriye taşıyan başlıca oyunculardandı.

Castillo Transferi yılan hikayesine dönen Kolombiyalı yıldız, ilk hazırlık maçında biraz yorgundu. Ancak sonradan açıldı. Görüntüsüyle zaman zaman Yattara’yı andıran Castillo, gole ve asiste çok yatkın bir kanat oyuncusu.

Kaleciler Onur Kıvrak: EURO 2016’nın ardından özel hoca eşliğinde çalışmalar yapan kaptan, Macaristan kampına gayet fit şekilde başladı. Tecrübeli eldiven yeni sezon öncesinde hazır bir görüntü çizdi.

Esteban Geçen sezonun son bölümlerinde başarılı bir performans ortaya koyan Esteban, bu kampta daha istekli ve takımı sahiplenir bir görüntüdeydi. Kosta Rikalı kaleci, Onur ile iyi bir rekabet ortamı yakaladı.

Uğurcan Çakır Genç file bekçisi, Onur ve Esteban gibi iki önemli kaleciyle birlikte çalıştı ve önemli tecrübeli kazandı. 3. kaleci olan Uğurcan, zaman zaman kupada şans bulacaktır.

Matus Bero Şüphe edilmeyecek bir yeteneğe sahip. İlk hazırlık maçında da 2 gol attı. Bero, takıma uyum sağladıkça, Bordo-Mavili taraftarların sevgilisi olacaktır. Bu görüntüsünü devam ettirirse, Mehmet Ekici’yi kesebilir.

Semih Karadeniz Hami Mandıralı döneminde sağ bekte görev yapan Semih’i, Ersun Yanal zaman zaman kanatta kullandı. Oynaması zor gözükse de, gayretiyle alkış topladı.

Mustafa Yumlu Sakatlığı nedeniyle çalışmalara geç başlayan Mustafa Yumlu, artık takımın tecrübeli oyuncularından biri... Mustafa, Ersun Yanal’ın gözüne girdi.

Luis Ibanez Arjantinli oyuncu, sol yıllarda Trabzonspor’un bir türlü uygun isim bulamadığı sol bek pozisyonuna ilaç olacak gibi görünüyor. Takıma hazır katıldı, ilk hazırlık maçında 2 asist yaptı.

Mustafa Akbaş : Geçen sezonu Kayserispor’da kiralık geçiren Mustafa Akbaş, futbolunu olgunlaştırarak döndü. Hem stoper hem de sol bekte görev yapan başarılı oyuncu, hocanın jokerlerinden.

Jan Durica Yönetimin sessiz sedasız şekilde transferini bitirdiği 34 yaşındaki Durica, defans hattının adeta ağabeyi... Kısa sürede uyum sağladı ve stoperdeki yerini garantiledi.

Zeki Yavru Hazırlık maçlarında Trabzonspor’un savunma kurgusu sürekli değişse de tek değişmeyen isim Zeki Yavru oldu. Zeki, 6 maçın hepsinde oynadı. Yeni sağ bek gelecek olmasına rağmen rekabete hazır.

Abdülkadir Ömür Geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösterilen 17 yaşındaki Abdülkadir, önemli kazanımlar elde etti. Kendini geliştiren genç oyuncuyla Ersun Yanal yakından ilgilendi.

Aytaç Kara Kampın hemen başında yaşadığı sakatlık, en büyük şanssızlığı. Antrenman eksiği var. Ancak kısa zamanda eski görüntüsüne kavuşacaktır.

Uğur Demirok Tam oturmayan savunma kurgusunda Uğur Demirok en iyi isimlerden biri. Osmanlıspor’da kendini buldu ve takıma çok iyi bir dönüş yaptı.

Güray Vural Sol bek, sol kanat ve sağ kanat gibi 3 pozisyonda oynayabilmesi, en büyük artısı. Trabzonspor’un kadro derinliğine güç katacak. Hazır bir görüntü çizdi.

Mehmet Ekici Slokya’da sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Ekici, Macaristan’da eski günlerine dönüş yaptı. Bero’nun gelişi onu hırslandırırken, hem gol attı hem asistlere imza attı.

Okay Yokuşlu Her iki kamp döneminde de çok çalıştı, çabasıyla alkış aldı. Ekstra idmanlar yapan Okay, Ersun Yanal’ın vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday.

Ramil Sheidaev Slovakya kampında kadroya katılan Azeri futbolcu, adaptasyon sürecini aşıyor. Ersun Yanal’ın alternatif olarak düşündüğü genç futbolcu, forvet rotasyonunda forma bulacaktır.

Yusuf Yazıcı Geçen sezon sonu parlayan Yusuf Yazıcı, ilk kez A takımla kamp deneyimi yaşadı. Ersun Yanal’in önem verdiği ve üzerine titrediği genç isimlerden biri.

Dame N’Doye Sürpriz bir kararla Macaristan kampının kadrosuna dahil olan N’Doye, profesyonellik anlayışıyla dikkat çekti. Uzun süre takımdan ayrı çalışan N’Doye, Ersun Yanal’ın gözdelerinden biri olacak gibi.

Muhammet Demir İlk hazırlık maçında 1 gol atan Muhammet, son maçta da ağları havalandırdı. Genç oyuncu, potansiyelini özellikle Macaristan kampında ortaya koydu. Şüphesiz ki iyi bir sezon geçirecek.

Ogenyi Onazi Antrenmana bile çıkmadan oynadığı Gyirmöt maçında kalitesini hemen gösterdi. Okay’la çok iyi uyum yakalayan Onazi, hem kesicilik hem de hücuma ani çıkışlarıyla dikkat çekti.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }