TV Dünyası

8 Temmuz Transfer Haberleri

Abone Ol

Lukas Podolski’nin transferi Galatasaray’ı kesmedi, yeni hedef Mario Gomez… (AMK) (Haberin devamı için fotoğrafa tıklayın)

Hücum hattını Podolski ile güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, aradığı stoperi de İngiltere'de buldu. Tottenham forması giyen Younes Kaboul'un menaceriyle görüşmeler başladı. (Fanatik)

Galatasaray'ın, Oumar Niasse konusunda Lokomotiv Moskova'yla el sıkıştığı iddia edildi. (Fanatik)

Arda Turan'ı Barcelona'ya gönderen Atletico Madrid, milli yıldızın yerini Gökhan Töre'yle doldurmak için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar'ın, 12 milyon Euro'luk bir teklife genç yıldızdan vazgeçebileceği konuşuluyor. Töre'nin gitmesi halinde ise ilk hedef Volkan Şen olacak. (Fanatik)

Bordo-Mavililer, Eskişehirspor Yönetimi'nin satma kararı aldığı Boffin'le büyük oranda el sıkıştı, sıra külüplerin bonservis ücreti konusunda uzlaşma sağlamasına geldi. (Fanatik)

Aziz Yıldırım Robben için para musluklarını sonuna kadar açacak. Kulübün sponsoru Adidas ile görüşen Yıldırım destek sözü aldı. Hollandalı'nın menajeriyle temasa geçilecek. (Fotomaç)

Galatasaray'da artık Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yerine gelecek isimler arasında Gökhan İnler ilk saraya oturdu ve Napoli ile pazarlıklar yoğunlaştırıldı. (Fotomaç)

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, İspanya'da geçen sezonu 4. sırada bitiren Valencia'ya transfer olmak üzere. (Fotomaç)

Beşiktaş yönetimi, Demba Ba'nın yerine Chelsea'nin 28 yaşındaki yıldızı Loic Remy'nin işini bitirmek istiyor. (Fotomaç)

Fırtına'nın kapısını uzun zamandır Toivenen için pazarlık yaptığı Rennes kulübü çaldı. Rennes'in "Waris'i bize verin, Toivonen'i alın" teklifi yaptığı ama Hurma'nın ilk etapta bu takasa sıcak bakmadığı öğrenildi. (Fotomaç)

Beşiktaş Vanger Love'a kancayı taktı. (Fanatik)

Siyah-beyazlıların Bursaspor'la sorun yaşayan Belluschi ile ilgilendikleri öğrenildi. Özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu transferi istediği belirtildi. (Fotomaç)

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Sosa, "Yapılan tekliflere kapalıyım. Takımda kalacağım" dedi. (Takvim)

Sightorsson’un Nantes kulübüyle sözleşme imzalamasıyla farklı seçenekleri değerlendirmeye başlayan Cim-Bom, Lokomotiv Moskova’da bulunan Niasse’yi bekletirken gündemine son olarak İsveçli golcü John Guidetti’yi aldı. (Milliyet)

Beşiktaş’ın, başarılı futbolcu Joel Campbell transferinde mutlu sona yakın olduğu iddia edildi. (AMK)

Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Hollandalı yıldızı getirmek üzere Ada’ya gitti. (Hürriyet)

Tosic ve Beck'i kadrosuna katan Beşiktaş, stoper transferine yoğunlaştı. Şu ana kadar Sanchez, Douglas ve Kone gibi isimler için girişimlerde bulunan siyah-beyazlıların, geçtiğimiz sezon Sampdoria'da top koşturan Matias Silvestre'yi de gündemine aldığı belirtildi. Samuel Eto'odan sonra bir Sampdorialı daha ülkemizin yolunu tutabilir.(Sabah)

Galatasaray, Chelsea’nin 21 yaşındaki oyuncusu Wallace’ı kıskaca aldı. Claudio Taffarel’in Brezilya’ya gittiği genç oyuncu için İngiliz devi Chelsea, Galatasaray’dan 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Gelen bilgiler, Aslan’ın 3.5 milyon Euro’ya kadar çıktığı yönünde. (Fanatik)

Beşiktaş ile Lyon arasında yapılan ilk görüşmede bonservis konusunda bir anlaşma sağlayamadı. Kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bakary Kone için Lyon 2 milyon Euro isterken Beşiktaş Yönetimi 1.5 milyon Euro teklifte bulundu. (Takvim)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }