TV Dünyası

Ali Ece ve Erman Özgür'ün Derbi Yorumu

Abone Ol

Süper Lig'in 6. haftasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayan Trabzonspor, rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Yönetmek ve yönetememek farkı (Ali Ece) Berbat mali durumun nedenlerini ve sahaya yansıyan kötü etkilerini açıklamak yerine kendi kendisine “plastik destek” oluşturmaya çalışan “gelgit”li başkan bir tarafta... Diğer tarafta ise belki de ülkenin en zenginlerinden birisi olmasına rağmen kulübün mali bekası için sadece gerçekleri söyleyip kuruşun hesabını yapan Ahmet Ağaoğlu. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Ahmet beyin erkenden akılcı bir planla oluşturduğu bir takım, çalışmak yerine getirdiği yeni teknik direktörle ilgili şarkı söylemeyi tercih eden Fikret beyin günü kurtarmak adına geleceği daha fazla ipotek ettirirken kuramadığı bir takım. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Trabzon yönetimi kadar en zor zamanda güvendikleri Ünal Karaman’ın da başarısıdır bu sonuç: Abdülkadir ve Ekuban gibi sezona süper başlayan iki yetenek yokken Beşiktaş’ı farklı mağlup etmek. Beşiktaş’a da gerçekleri söyleyecek, taraftar desteğini mobilize edecek akılcı ve gerçekçi bir yönetim gerek önce. Avcı ile ilgili kararı da yeni yönetim akılcı şekilde vermelidir. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Gecenin sorusu (Ali Ece) Beşiktaş’ta hangi oyuncu daha kötüydü? Bu kadar kötü olmalarında Avcı’nın payı ne kadar? Ali Palabıyık’la ilgili bir şey söylesem, sayın Orman “Hayır, pırlantadır o” deyip bana ateş püskürür mü?

Maçın starı (Ali Ece) Sosa goller bir yana, oyun bilgeliğiyle birleştirdiği top yönlendirici liderliği ile sahaya damga vurdu. Nwakaeme de oyun zekası ile dripling yeteneğini birleştirdiği problem çözücülüğü ile sahanın en iyilerindendi. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Maçın olayı (Ali Ece) Uğurcan’ın her maç geliştirdiği kurtarış tekniklerinin yanına bir de Nwakaeme’nin golündeki asisti eklemesi alkışı hak ediyor. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Kısa mesaj (Ali Ece) Trabzonspor doğru yolda olduğunu bir kez daha gösterirken son iki yıldır Beşiktaş’ı çıkmaz sokağa sokan zihniyet bunun hesabını vermeli!

Fırtına sonuna kadar hak etti (Erman Özgür) Maçın yarım saatlik bölümü iki takım için de üretkenlikten uzak, biraz daha Beşiktaş’ın kontrolünde geçti. Arayan Beşiktaş, sabreden ve fırsat kollayan Trabzonspor’du. Aradığı fırsatı da Sosa’nın frikiğinde buldu. Arjantinli, öyle bir top kesti ki Dorukhan’a hatayı yaptırdı ve gol geldi. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Bu golle özgüveni anında çöken Beşiktaş’a karşı Trabzonspor oyunu da dengeledi. Sosa bu kez akan oyunda denedi, yine şansı yanındaydı, top Necip’e çarptı ve maç bir anda 2-0’a geldi. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Beşiktaş özellikle Boyd, Nkoudou, Dorukhan gibi oyuncularının vasatın bile altında kaldığı ilk yarıda büyük hayal kırıklığı ile soyunma odasına gitti. İkinci yarı oyun Trabzonspor’un oyunu oldu. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Tel tel dökülen Beşiktaş’a, Nwakaeme’nin ortasında Sörloth’la bir darbe daha vurdular. Güven her ne kadar farkı 2’ye indirse de Nwakaeme attığı harika golle fişi çekti. Fırtına galibiyeti sonuna kadar hak etti.

Gecenin sorusu (Erman Özgür) Abdullah Avcı’nın geçtiğimiz haftasında bahsettiği iyi sinyaller nedir? Bu sorunun cevabını henüz Abdullah Avcı’dan başka bilen biri yok. Çünkü Beşiktaş ne top rakipte ne de kendindeyken iyi bir görüntü vermiyor. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Maçın starı (Erman Özgür) Sosa maçın hikayesini takımı adına yoktan var ettiği gollerle çeviren oyuncuydu. Dinlenmiş bir Sosa futbolu seven herkesin en keyif alarak izleyeceği bir oyuncu olduğunu hatırlattığı bir maç oynadı. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Maçın olayı (Erman Özgür) Abdullah Avcı’nın Necip, Boyd seçimleri, Beşiktaş’ın 3. deplasmanında mağlup olmasını bir kenara bırakıyorum doğru dürüst pozisyon bulamadığı dağınık görüntüsü gecenin olayıydı. Fanatik yazarlarının Trabzonspor - Beşiktaş maçı yorumları Kısa mesaj (Erman Özgür) Ünal Karaman’ın Trabzonspor’u Avrupa Kupası oynamasaydı bu kısıtlı kadroya rağmen formsuz şampiyonluk adayları arasından sıyrılması sürpriz olmazdı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }