TV Dünyası

Antrenman Günlüğü - 25.03.2022

Abone Ol

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 31. haftasında sahamızda oynanacak olan Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular önce salonda daha sonra da sahada çalışmalar gerçekleştirdi.

Salonda mobilizasyon, core çalışma ve güç antrenmanı yapan futbolcular sahada ise teknikle bağlantılı koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Uzun süredir takıma dönmesi beklenen Marek Hamsik'in de idmana katıldığı gözlendi. Hamsik geri döndü Milli takımlarda yer alan oyuncuların yer almadığı antrenmanda Marek Hamsık ise takımda ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Bilindiği üzere, Slovak yıldız sakatlığı nedeniyle son 5 lig maçında forma giyememişti. Başarılı oyuncu bu sezon Fırtına ile çıktığı 24 maçta 2 gol ve 4 asist kaydetti.

Antrenman çift kale maç ile son buldu.

Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }