TV Dünyası

Arjantinli Yıldız Adım Adım Trabzonspor'a Geliyor

Abone Ol

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle beraber çıkış yakalayan Trabzonspor'da kadronun yetersiziliği dikkat çekiyor. Abdullah Avcı 'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor bir transferde daha sonra yaklaştı.

Avcı da yönetime "Takıma liderlik edecek deneyimli birini almalıyız" raporunu sununca, 34 yaşındaki futbolcu için görüşmeler hızlandırıldı.

Orta saha transferinde Berat'la yetinmeyecek olan Fırtına'da, Enzo Perez için görüşmeler hız kazandı.

Deneyimli futbolcu için temaslar sıklaşırken, görüşmelerin ilk etapta olumlu devam ettiği öğrenildi. River Plate ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli orta sahanın bonservisi için iki kulüp arasında pazarlıkların sürdüğü de gelen haberler arasında.

River Plate'te forma giyen 34 yaşındaki oyuncuyla daha önce yapılan görüşmelerde rakamsal farklılıklar ortaya çıksa da oyuncunun kendisine aktarılan projeden memnun kaldığı ve talep ettiği ücretlerde daha makul seviyelere indiği öğrenildi.

Transferin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }