TV Dünyası

Burak Yılmaz'a Yol Göründü

Abone Ol

Trabzonspor'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı Burak Yılmaz. İşte bu başarıya rağmen 32 yaşındaki forvet, gollerinden çok yaptıkları ile konuşuldu ve son olarak Özkan Sümer'e karşı tavrı, Başkan Ağaoğlu'nun eleştirisi sonrasında artık ünlü oyuncu için Trabzon defteri kapanıyor. (FOTO GALERİ HABER... DEVAM ETMEK İÇİN RESME TIKLAYIN)

Gelişi büyük olay olmuştu ve golleriyle büyük güç katan Burak, ilk krizi Remy transferinde Usta yönetimine karşı basın toplantısı düzenleyip, "Transfer parası varsa oyunculara verin" diyerek kendini herkesin üstünde görmüştü.

RIZA ÇALIMBAY'A TAVRI Burak daha sonra Osmanlıspor maçında Rıza Çalımbay Mustafa Akbaş'ı oyuna almak isterken müdahale edip Uğur'u alması telkininde bulunmuştu. Bunu yaptırınca 'tek adam' tavrı ile takım içerisinde tepkilerin büyümesine neden oldu. Sık sık yaşadığı sakatlıkların tepkisini goller ile örtmeye çalışan Burak'ın en son Özkan Sümer'e "Konuşacağına geçmiş olsun deseydiniz" demesi, 2-3 gün beklemeden kulübe alacakları için ihtar çekmesiyle ayrılık vaktinin geldiğini gösterdi..

BEDAVA GİTMESİ ENGELLENDİ 32 yaşındaki forvetin yıllık 3.2 milyon euro'luk sözleşmesine ayrıca 'Trabzonspor'un 49 puan toplaması halinde 625 bin euro alırım' maddesi koyulması ve bunu da yeni yönetimden hemen talep etmesi tepki çekti. Burak'ı satmayı planlayan bordo-mavililer, alacaklarını ödeyerek serbest kalma ihtimalinin önüne geçerken, 5 milyon euro'luk bonservis bekliyor. SİNYALİ VERDİ Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz'ın son dönemde adı sıkça Beşiktaş'la anılıyor. Siyah-beyazlıların golcü oyuncuyla anlaştığı ve Burak'tan bonservisini almasını istediği iddia edilmişti. 32 yaşındaki forvetin İnstagram hesabından yaptığı son paylaşımlar, yıldız oyuncu için "Trabzonspor'a veda mı ediyor?" dedikodularını da beraberinde getirdi. .

GOLLER BURAK VE YUSUF'TAN Spor Toto Süper Lig'de attığı 63 golle son 7 sezonun en skorer performansına ulaşan Trabzonspor'un gollerinin yarısından fazlası Burak ve Yusuf'tan geldi. Burak, 25 lig maçında 23, Yusuf da 34 müsabakada 10 gol olmak üzere toplam 63 golün 33'ünü atarak gollerin yüzde 52'sini kaydetti. Burak, 29 kez fileleri havalandırarak gol kralı Gomis'in ardından ikinci sırada yer aldı..

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }