Trabzonspor

Salih Dursun'dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Trabzonspor'da 11 yıl forma giyen ve kaptanlık üstlenen, ayrıldıktan sonra da futbolu bırakan Onur Kıvrak için eski takım arkadaşı Salih Dursun'dan açıklama geldi.

Abone Ol

11 yıl Trabzonspor forması terleten Onur için eski takım arkadaşı Salih Dursun’dan dikkat çeken sözler geldi.

SÖYLEMİYLE YAPTIĞI DEĞİŞMEDİ Onur Kıvrak’ın söylemiyle yaptığının değişmediğini kaydeden Salih “Onun kariyerine çok üzüldüm ama söylemiyle yaptığı da hiç değişmedi. “Trabzonspor'da oynayacağım, Trabzonspor'da oynamazsam hiçbir takımda oynamayacağım” derdi, bize de söylerdi. Televizyonda söyleyip taraftara oynamak gibi değil. Odada sohbet ederken de bunu söylüyordu, aynısını yaptı helal olsun.” İfadelerini kullandı.

JAJA ÇOK İÇERDİ Trabzonspor günleriyle açıklamalarını sürdüren Salih Dursun, Brezilyalı futbolcu Jaja’nın çok yetenekli ama içkiye çok düşkün olduğunu söyledi. Salih “Gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri Jaja’ydı. Ama çok içiyordu. Adam çok yetenekli ama su gibi bira içiyordu. O fiziğine göre yaptığı işler inanılmazdı.” Dedi.

CARDOZO ÇOK YETENEKLİ Cardozo ve o dönem altyapıdaki Uğurcan, Abdülkadir ve Yusuf ile ilgili konuşan Salih “Cardozo çok özel bir sol ayaktı. Bize çok geç geldi yaş olarak ama kalitesini hissediyorsun." Dedi.

O dönem altyapıdan gelen oyuncular çok iyiydi. Uğurcan, Abdülkadir vs. Ben Sakaryalıyım o dönemde Sakaryaspor üçüncü ligde kötü bir dönemdeydi. Onlara dedim ki “bak burada böyle çocuklar var Uğurcan’ı belki vermezlerdi ama Abdulkadir ile Yusuf ve daha 4-5 tane de sayabileceğim çocuklar vardı.

Söyledim Sakaryaspor'a alın çıkın uğraşmayın, çocuklar da gelişsin zaten burada oynamayacaklar 16-17 yaşında bu çocuklar. Cevap olarak dediler ki “maçları yok” Adam yetenekli. Bunlar çok iyi. Maçı nasıl olacak 16 17 yaşında nerede oynayacak bu çocuk sen oynatacaksın ki oynayacak. Öyle bir durum vardı olmadı almadılar sonra zaten Trabzonspor kazandı. “ şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }