TV Dünyası

Devre Arası Yolcu

Abone Ol

Muharrem Usta döneminde büyük umutlarla takıma katılan yıldız futbolcu, beklentilerin altında kaldı üzerine FIFA'ya da kulübü şikayet edince bordo-mavili yönetim harekete geçti.

Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.250.000.-EUR garanti ücret ile forma giyen Kucka, alacaklarının ödenmemesi sebebiyle oynadığı kulübü FIFA'ya şikayet ederek parasını almıştı.

Milan'dan 5 Milyon Euro bonservis bedeli, 1,5 milyon euro imza bedeli ve 1,5 milyon euro da imaj bedeli ödenerek toplamda 8 milyon euro ödenen Kucka, devre arasında gönderilecek.

Trabzonspor yönetimi 1,5 yıl daha ödeme yapmak istemediği futbolcu için menajerlere talimat verdiği öğrenildi.

Kucka, Trabzonspor'a maliyetinin çok altına devre arasında satışının gerçekleşmesi beklenirken, böylece ligin ikinci yarısında alacağı ve gelecek yıl alacağı 2,250 bin euro yıllık garanti ücretten kurtulmak planlanıyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }