TV Dünyası

Dusko Tosic’in Şarkıcı Eşi Jelena Karleusa

Abone Ol

Trabzonspor’un prensipte anlaştığı G. Birliği’nin Sırp oyuncusu Tosic’den çok popçu eşi gündeme düştü. Gençlerbirliği’nde forma giyen Dusko Tosic’in pop şarkıcısı olan eşi Jelena Karleusa ile birlikte Trabzon’a gelecek mi? İki çocuğu olan Tosiç çifti çocuklarını nerede okutacak? Okul sorunu yaşanırsa performansı düşer mi? Nika Tosıç ve Atina Tosiç adlarında iki çocuğu bulunan Dusko Tosiç ile Jelena Trabzonspor’dan aldıkları cazip teklifi düşünüyor. (Haberin devamı için resme tıklayın)

Kaşüstü Önerilecek

30 yaşında olan Tosic, eşi Jelena Karleusa’dan 7 yaş küçük. 37 yaşındaki Jelena Karleusa, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla biliniyor. Güzelliği ve fiziğiyle ülkesinde popüler olan Sırp şarkıcı, Tarkan’ın ‘Şımarık’ (ene Vole Dijamante) ile ‘Şıkıdım’ (Jelena, Jelena) şarkılarını seslendirdi. Pop şarkıcısı, bazen eşiyle birlikte çektirdiği fotoğraflarla da gündeme gelmeyi başarıyor. Şimdi kafalarda şeyle bir soru işareti var; İstanbul ve Ankara konusunda zaman zaman sorun çıkaran ünlü popçu Kaşüstü’nü beğenecek mi?

İşte o kareler...

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }