Trabzonspor

Elneny Transfer Kararını Verdi

Trabzonspor ile adı anılan Elneny kararını açıkladı

Abone Ol

Trabzonspor'un uzun süredir takipçisi olduğu deneyimli orta sahadan hem Trabzonspor'a hem Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un Arsenal'la sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Elneny'yi renklerine bağlayacağı iddia edilmişti. Mısırlı yıldız, İngiliz ekibinde kalmaya karar verdi.

Beşiktaş ve Trabzonspor istiyordu Ara transfer döneminin 5 Mart'a uzatılmasıyla birlikte Beşiktaş ve Trabzonspor çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen bordo mavililer ve siyah beyazlılara transferde kötü haber geldi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündeminde olan Mısırlı orta saha Muhammed Elneny sürpriz bir karar aldı. 30 yaşındaki orta saha, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal kulübüyle Haziran 2024'e kadar sözleşme uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen 30 yaşındaki oyuncu, "Sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum." ifadesini kullandı. Mısırlı milli futbolcu, İngiliz ekibinde 155 maçta forma giyerken 6 gol attı ve 10 asist yaptı. Elneny, Beşiktaş'ta 2019-2020 sezonunda kiralık olarak forma giymişti.

(A Spor)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }