TV Dünyası

Erman Toroğlu'nun Trabzonspor Karagümrük Maçı Yorumu

Abone Ol

Erman Toroğlu A Spor ekranlarında Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçının değerlendirmesini yaptı.

"VOLKAN DEMİREL DAHA İYİ HAZIRLANMIŞ" "2-3 haftadır aynı şeyi söylüyoruz. Ya hücumu iyi yap ya da savunmayı iyi yap. Birinden birini iyi yaparsan rahat edersin. Şimdi baktığın zaman maça şöyle Volkan Demirel takımını beyin olarak şekil olarak Abdullah Avcı'ya göre daha iyi hazırlamış."

"HİÇ ÖNLEM ALMAMIŞ" "Abdullah Avcı karşısında böyle bir takım olacağını bliyordu, ona göre hazırlansaydı. Hiç önlem almamış. Bir pozisyon vardı maçta, Karagümrük hücum yapıyor ve kamera dönüyor daha Trabzonsporlu oyuncular gelmemiş."

"TRABZONSPOR İYİYE GİTMİYOR" "Karagümrük'e topu kaybettiğin zaman 30-35 metrede iş bitirebiliyor. Sen ne yapabildi Karamrük defansına, bazen hiç gelemediler. Bugüne kadar iyi getirdi Avcı ve Trabzonspor ama bu maçla birlikte bir kaç maça iyi hazırlanmamış. İyiye gitmiyor Trabzonspor, daha iyi olması gerekiyor."

"VER KAÇ YAPACAK ADAM KALMAMIŞ" "Trabzon takımında ceza alanı içine girip verkaça gol asist yapacak adam kalmadı. Dünya futbolunda da bu kalmadı zaten artık. Olsa mesela çok zorlar takımları"

"TAKIMDA GENÇ DE YOK, BEN HOCAYA BAKARIM" "Sen büyük takımım diyorsan bu kadar puan farkını koruyacaksın. Trabzonspor'da oynayan oyuncular öyle sıradan genç değiller ki. Artık buralarda etkilenmemesi lazım oyuncuların. Kimse kusura bakmasın madem o kadar genç yok takımda o zaman hocaya bakarım ben, kimse kusura bakmasın."

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }