TV Dünyası

Ersun Yanal, Trabzonsporlu Futbolcuyu İstiyor

Abone Ol

Trabzonspor’da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte üst sıralara doğru tırmanan Trabzonspor’da ara transfer dönemi beklenirken gelecek ve gidecek oyuncular ise merak konusu oldu. Trabzonspor'un kadrosuna giremeyen futbolcuya Ersun Yanal talip oldu.

Bordo - Mavililerde bu sezon ilk 11’de şans bulamayan Campi’ye Süper Lig ekipleri talip olmaya devam ediyor. Son olarak Karagümrük’ün talip olduğu Campi’ye bu kez de, bordo - mavililerde daha önce teknik direktörlük yapmış olan Ersun Yanal’ın takımı Antalyaspor talip oldu.

Antalyaspor’un sol ayaklı stoper aradığı bu nedenle de Trabzonspor’un gözden çıkardığı Campi’yi takımda istediği kaydedildi. Campi’nin bu teklifine nasıl bir cevap vereceği merak konusu olurken, Karagümrük’ün transfer isteğine ise sıcak bakmamıştı.

Campi’nin sözleşmesi, Trabzonspor ile sezon sonu bitiyor. Kaynak: 61saat - Hasan Tüncel

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }