TV Dünyası

Fransa'da Yusuf Yazıcı Depremi

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi'nde Lille dün gece evinde Sparta Prag'ı konuk etti. Gözler milli yıldızlarımız Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın üzerindeydi. Maçın 77. dakikasında oyundan çıkan Yusuf Yazıcı'nın yaptığı hareket deprem etkisi yarattı. Lille teknik direktöründen açıklama geldi.

Lille'de Yusuf Yazısı krizi patlak verdi. Fransız ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece Burak Yılmaz'ın 2 golüyle kazandığı maçta oyundan alınan Yusuf'un hareketi olay yarattı.

GÖZLER YUSUF YAZICI UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta karşılaşmasında Lille, Sparta Prag'ı konuk etti. Gözler Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'a döndü.

KIRMIZI KART ÇIKTI Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikel sona ereken 2. yarı nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Sparta Prag'da O. Celustka 2 dakika arayla gördüğü 2 sarı kartla takımını 64. dakikada 10 kişi bıraktı.

77'DE BURAK GİRDİ 10 kişiyle mücadele eden Sparta Prag 71. dakikada Krejci ile golünü buldu. Lille bu golle şok geçirdi. Mücadeleye yedek başlayan Burak Yılmaz hocasının hamle oyuncusu olarak 77. dakikada oyuna girdi. Burak, diğer milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yerine oyunda dahil oldu.

YUSUF'TAN OLAY TEPKİ Maç boyunca birçok fırsattan yararlanamayan Yusuf Yazıcı, kenara alındıktan sonra bu karara şaşırdı ve oyundan çıkarken teknik direktörünün elini sıkmayarak tepki gösterdi.

ARAMIZDA HALLEDECEĞİZ' Maç sonrası Yusuf Yazıcı'nın tepkisi hakkında konuşan Christophe Galtier, "Maça konsantre olmak başka şey, kızgınlık başka şey. Bunu Yusuf Yazıcı ile aramızda ve sessiz bir biçimde halledeceğiz.' dedi.

'SAYGI GÖSTERMELİ' Ünlü teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti; 'Sahadan çıkıyorsa buna saygı göstermeli. Sebebi her ne olursa olsun. Yusuf Yazıcı'yı çıkardım ve yerine Burak Yılmaz'ı aldım, o da 2 gol attı." ifadelerini kullandı

2 KEZ HAT-TRİCK YAPMIŞTI Lille'de sakatlıktan döndükten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde önce Sparta Prag daha sonra da Milan'a karşı yaptığı 2 hat-trick sonrası Yusuf Yazıcı'ya övgüler yağmıştı. Yusuf'a Avrupa devleri talip olmuştu.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE GOL KRALI Bu sezon Lille formasıyla 16 maça çıkan Yusuf Yazıcı, toplam 9 gol atıp 2 asist yaptı. Türk milli yıldız, UEFA Avrupa Ligi'nde attığı 6 golle zirvede yer alıyor. ARSENAL PEŞİNDE Daily Mail'in duyurduğu habere göre Arsenal'in Yusuf Yazıcı için devrede olduğunu aktarılmıştı. Mikel Arteta'nın ekibinin Lille formasıyla bu sezon harikalar yaratan Yusuf Yazıcı'yı yakından takip ettikleri belirtilmekte. Yusuf Yazıcı'nın oyun tarzı bakımından Mesut Özil'e benzediği aktarılırken eski Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in Yusuf'u Trabzonspor döneminde bizzat izlediği ve o dönemde sunulan 14.5 milyon Pound'luk teklifin kabul edilmediği belirtiliyor. Yıldız futbolcunu menajeri Adem Cebeci; 'Yusuf'un San Siro'da hat-trick yapması kariyerini değiştirebilir mi?Yusuf için biz daha yolun başındayız. Yusuf'un daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu uzun bir yolculuk, sonrasında neler olacağını göreceğiz.' ifadelerini kullandı. Milli yıldız Yusuf Yazıcı bu sezon Lille ile 5 UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere toplamda 16 maçta 9 gol ve 2 asiste imza attı. Yusuf'un transfermarkt'daki değeri ise 13 milyon euro...

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }