Trabzonspor

Galatasaray Maçı Öncesi 10 Maddede Trabzonspor

Galatasaray mücadelesi öncesi Trabzonspor'da neler yaşandı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın planları ne? İşte 10 maddede dev mücadele öncesi Trabzonspor...

Abone Ol

DEV MAÇ ÖNCESİ TRABZONSPOR Galatasaray mücadelesi öncesi Trabzonspor'da neler yaşandı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın planları ne? İşte 10 maddede dev mücadele öncesi Trabzonspor...

MUHAMMET TAHA İLE ÖZEL GÖRÜŞME 2-Sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor olan Uğurcan Çakır'ın yerine sahaya çıkacak olan Muhammet Taha ile teknik direktör Avcı özel bir görüşme yaptı.

TARAFTARDAN TAM DESTEK GELECEK 3-Trabzonsporlu taraftarlar maça çok farklı bir motivasyonla hazırlanıyor. Tribünlerden takıma tam destek gelecek.

11 BÜYÜK ORANDA BELLİ 4-Abdullah Avcı 11'i büyük oranda belirledi. Avcı'nın karar veremediği noktalardan birisi stoperde Bartra'nın yanındaki isim. Tecrübeli hoca, bu mevkide Vitor Hugo ile Denswil arasında gidip geliyor.

ORTA SAHADA SIKINTI 5-Hamsik'in yokluğunda orta sahada sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde Bakasetas'ın da kasık bölgesindeki kısmi ağrılar devam ediyor.

ŞUT ÇALIŞMASI 6-Galatasaray maçı öncesi antrenmanda daha fazla şut çalışması yapıldı. Son haftalarda daha çok kenar ortaları üzerine yoğunlaşan Trabzonsporlu oyuncular, G.Saray karşısında daha çok dikine gidecek ve kaleye bol bol şut çekecek.

OYUNCULARA UYARI! 7-Hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmaları sürerken mevcut oyuncuların da kendilerine çeki düzen vermesi için uyarılarda bulunuldu.

ORTA SAHA KALABALIK TUTULACAK 8-Trabzonspor orta sahayı daha kalabalık tutarak rakibin buradan pozisyon bulmasını engellemeye çalışacak. Ayrıca kanat oyuncuları da top rakipteyken takım savunmasına yardım edecek.

TARAFTARLA İLETİŞİM 9-Teknik ekip, oyunculardan taraftarlarla senkronizasyona girmelerini ve sürekli iletişim halinde kalıp onları da saha içine çekmeye çalışmalarını istedi.

AVCI'DAN FARKLI HAMLELER 10-Yedek kulübesinin etkisinin fazla olacağını düşünen Abdullah Avcı, Lahtimi başta olmak üzere kenardan farklı hamleler de yapacak. (Sabah)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }