TV Dünyası

Gelecek Sezon Trabzonspor Formasını Giyecek

Abone Ol

Trabzonspor 2019-2020 yılında şampiyonluk kupasını kaldırmanın planlarını yaparken, uzun aradan sonra çalışmalara 4 Mayıs’ta yeniden başlanacağının da müjdesi verildi. Trabzonspor'da gelecek sezonun planlamasına başlanırken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Yusuf Yazıcı’ya karşılık Lille kulübünden satın alınan fakat Feyenoord’a kiralık olarak gönderilen Edgar Le konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

26 yaşındaki Edgar Le’nin önümüzdeki sezon yüksek ihtimalle Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmasından dolayı, bordo-mavili kulüpte forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken Hüseyin Çimşir’in de Edgar Le ‘yi takımda görmek istediği bilgisine ulaşıldı.

Gelecek sezon alternatifli kadro kurmayı planlayan Trabzonspor yönetiminin Edgar Le için gelen yeni kiralama tekliflerine de kapıyı kapatmış durumda.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }