TV Dünyası

Halil Dervişoğlu'nun Babasından HaberTS'ye Açıklama

Abone Ol

Sparta Rotterdam’ın altyapısında yetişerek A Takım’a kadar yükselen ve gösterdiği performans ile çok sayıda kulübü peşine takan Trabzonlu futbolcunun babasından HaberTS’ye özel açıklama geldi.

Aslen Trabzon Akçaabatlı olan 19 yaşındaki genç forvet Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu, oğluna gelen teklifleri doğrularken bonservis bedeli için bahsi geçen rakamın ise gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Aynı zamanda Trabzonspor taraftarı da olan baba Muzaffer Dervişoğlu, ”kulübünün oğlum için 2 milyon Euro bonservis bedeli istendiği yönünde çıkan haberler doğru değil.” Şeklinde konuştu.

İstanbul ekiplerinin de transfer listesinde yer alan genç futbolcu Halil Dervişoğlu’nun memleketinin takımı olan Trabzonspor’da oynamak için fedakarlık yapmaya da hazır olduğu öğrenildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }