TV Dünyası

Hillel Soudani Transferi Hakkında Konuştu

Abone Ol

Fırtına, Yanal’ın istediği 28 yaşındaki Hillel Soudani’nin bu yanıtı üzerine, Zagreb’le pazarlıklara hız verdi. Sağ bek Norveçli Jonas Svensson ise birçok kulübün radarında. .

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı sonucu savunmanın sağı ve orta sahanın sağına yapılmak istenen takviye girişimlerinde son aşamaya gelindi.

Bordo-mavililer, orta sahanın sağı ve hücum hattı için gündemine aldığı Dinamo Zagreb'de forma giyen El Arbi Hillel Soudani ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat etti.

Sözleşmesini uzatmayan Soudani'den alınan 'Kulübümle anlaşırsanız, gelirim' yanıtı sonucu Zagreb ile yapılan temaslar hız kazanırken, bonservis bedelinin en aşağı seviyeye çekilmesi için çaba sarf ediliyor.

Norveçli 23 yaşındaki sağ bek Jonas Svensson'un ise kulüp altyapısından yetişmiş olması sorun oldu. Rosenborg'un bu nedenle oyuncuya büyük önem verdiği ve birçok kulübün de Svensson'u uzun süredir takip ettiği ifade edildi. .

SVENSSON'UN TALİBİ ÇOK Yöneticiler, Svensson'un transferi için yine de umutlu konuşarak, "Bir süredir takip ettiğimiz gelecek vaat eden bir oyuncu. Bu nedenle transferi gerçekleştirmek için gerekli hamleleri yapacağız" yorumunda bulundu..

Kaynak: Fotomaç / Yunus Emre Sel

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }