TV Dünyası

Kemar Lawrence'nin Menajeri Konuştu

Abone Ol

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı belirtilen Jamaikalı sol bek Kemar Lawrence hakkında menajerinden flaş açıklamalar geldi! (FOTO GALERİ HABER... RESME TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ...)

Jamaika basınına konuşan Lawrence'ın menajeri Damani Ralph, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un MLS ekiplerinden New York Red Bulls'ta forma giyen 25 yaşındaki oyuncu ile ilgilendiğini doğruladı.

Menajer Ralph Türkiye için açık kapı bırakırken,, "Eğer doğru teklif gelirse, New York Red Bulls'un onu satacağına eminim. Konuşmak için çok erken ancak zaman değiştikçe ve teknoloji ile bilrikte Kemar'ın Türkiye'de iyi iş yapacağını düşünüyorum. Kemar, kişiliği ile Avrupa'nın her yeridne çok iyi iş yapar" ifadesini kullandı.

Ralph, "Fenerbahçe'nin Lawrence'ı tanıdığını doğrulayabilirim ve onların Ocak ayı transfer listesinde yer alıyor. Trabzonspor da ilgilenen kulüplerden bir diğeri" ifadesini kullanırken; görüşmelerin başlayıp başlamadığı ile yorum yapmaktan kaçındı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesindeki Kemar Lawrence kimdir? Kariyerine ülkesinin Harbour View takımında başlayan 25 yaşındaki Jamaikalı sol bek, 16 Mart 2015'te MLS ekiplerinden New York Red Bulls'a transfer oldu. İlk sezonunda 27 maçta 1 gol 2 asistle oynayan, ikinci sezonunda ise 22 mça çıkan Lawrence, bu sezon ise 35 maçta 1 gol 6 asistlik bir performans sergiledi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }