TV Dünyası

Küçük Besleme'nin Son Hali

Abone Ol

Döneminin en ünlü dizisi olan Küçük Besleme dizisinin başrol oyuncusu görenleri şaşırtıyor. Küçük besleme şimdilerde birçok dizide rol aldı ama kimse onu küçük besleme olarak tanımıyor.

1999 yılında yayınlanan küçük besleme dizisinin ünlü oyuncusu o zamanları 13 yaşında idi. Şimdiler 29 yaşında olan yıldız oyuncu gözlerden uzak bir hayatı tercih ediyor.

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan küçük besleme isimli dizinin bilge karakterini canlandıran Nur Kulakoğlu,17 Temmuz 1986 doğdu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği mezunu olan Kulakoğlu, Yüksek lisans yaptı.

Ayrıca ünlü dizilerde de seslendirme yapan Kulakoğlu, Üvey Baba dizisinin Lamia karakterini seslendirdi. Öte yandan Bizim Aile dizisinde İrem Yılmaz'ın rol aldı.

Oynadıgı Dizi ve Filmler Aşık Oldum – Ayşe – 1992 (DİZİ) Mum Kokulu Kadınlar – Fatma (10 yaş) – 1996 (FİLM) Avcı – 1997 (FİLM) Küçük Besleme – Bilge – 1999 (DİZİ) Sururi – 2003 (DİZİ)

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }