TV Dünyası

Kulübünün Teklifini Kabul Etmedi!

Abone Ol

Trabzonspor gelecek yılın transfer planlamasını yaparken, öncelikli olarak bonservis bedeli ödemeden yapılacak transferlere yönelmiş durumda.

Trabzonspor’un ve Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Erdoğan Yeşilyurt’un Sivasspor’un teklifini kabul etmediği öğrenildi. Sivasspor ile sözleşme imzalamayan Yeşilyurt'un sezon sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan Erdoğan Yeşilyurt ile görüşmeleri sürdürdüğü öğrenilirken, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın ise futbolcuyu takımda tutmak için yoğun çaba gösterdiği bilgisine ulaşıldı.

Trabzonspor’un bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmayı planladığı Erdoğan Yeşilyurt’un ailesinin de Trabzonspor’a sıcak baktığı iddia edildi.

26 yaşındaki Erdoğan Yeşilyurt, bu sezon ligde çıktığı 26 maçta 4 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. Yeşilyurt ayrıca, kupada da 6 maça çıkarken 1 gol 2 asist yaptı.

Kaynak: HaberTS

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }