TV Dünyası

Milli Takımdaki Skandallar Ortaya Çıktı

Abone Ol

EURO 2016 öncesi, Fatih Terim, TRT’de bir programa katılır. 19 Mayıs tarihindeki yayında ağzından çıkan, “Arda, Barcelona’da oynuyor olmanın egosunu ve hazzını milli takımda süremez” sözleri yıldız ismi adeta yıkar ve şoke eder. (HABERİN DEVAMI İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)

20 Mayıs sabahı kalktığında telefonunda onlarca mesaj vardır. “Neden hoca senin için böyle bir şey söyledi. Aranızda bir şey mi oldu” yazılı bir sürü mesaj gelmiştir. Terim’in dediklerini mesajlardan öğrenen Arda, demoralize olur.

Duygusal bir kimliğe sahiptir ve dostları Arda’ya, “Hocayla git konuş. Böyle olmaz. Senin yapın ortada” der. Arda ise, “Hocaya sorsam ‘Ben öyle demek istemedim’ diyecek.Ama, benim ve insanların ne anladığı önemli” yanıtını verir ama hocasını içerlemiştir.

Son İspanya yenilgisi sonrası. Protesto edilen, yuhalanan ve ıslıklanan Arda Turan, ay yıldızlı formayı bırakma noktasına gelir. Esasında bu kararı daha önce almıştır. Hedef haline gelmesi ise bardağı taşırır.

Yakın dostlarını arar ve “Ayaklarım sahaya gitmiyor. Milli Takım’ı bırakma zamanım geldi galiba” der. Arda’nın milli takıma veda olayını, yakın dostları da tartışıp dile getirir. Ve şimdi herkes onu ikna etmek için seferber olur.

TFF’NİN PARASI VAR 150 BİN EURO DAHA İSTERİZ TARİH 13 Ekim 2015. Yer Konya. İzlanda’yı, Selçuk İnan’ın frikik golüyle 1-0 yeniyoruz ve EURO 2016 vizesini alıyoruz. Ve TFF Başkanı Demirören, EURO 2016’ya katılma primini açıklıyor; adam başı 500 bin Euro. O gün açıklanan bu miktar yüzünden, bugünlerde prim krizi patlak veriyor.Oyunculara grup elemelerinde kazandıkları maçlar için hak edilmiş 150’şer bin Euro dağıtılıyor. Ardından, Fransa’ya gelmeden de hesaplarına 350’şer bin Euro yatırılıp 500 bin Euro tamamlanıyor.

Ancak Demirören’in, “500 bin Euro’luk prim” açıklamasını, bazı futbolcular önceki 150 bin Euro’ya ekstra olarak (yani 650’şer bin Euro) algılıyor. Ayrıca EURO 2016 için de prim sisteminin belirlenmesi isteniyor. Net bir açıklama yapılmaması nedeniyle kafalar karışıyor.

“TFF’nin parası var” diye bu para talep ediliyor. UEFA’dan gelen 8 milyon Euro katılım parası zaten dağıtılmışken, arkadaşlarının, “150 bin Euro ilave” isteğini kaptan olarak Arda yetkililere iletiyor.

“EMRE KAPTAN, ARDA SENİ MİLLİ TAKIMDA İSTEMİYOR” Lig Tv “Maraton” programı yorumcusu Şansal Büyüka, İspanya maçı sonrasındaekranlarda, “Takıma alınmayan, dışarıdan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var” deyince, tartışma başlar. Bu sözlerin açılımı ise şöyledir...

İddia edilen isimler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Arda Turan’dır. Konuşulanlara göre ise Emre Belözoğlu, Arda Turan tarafından takımda istenmediği bilgisini alır. Ve Emre’ye bunu Selçuk İnan’ın ilettiği öne sürülür.

Selçuk İnan’ın, eski kaptanı Emre Belözoğlu’na, “Arda seni istemiyor. Sen olursan sözünü takıma geçiremeyeceğini düşünüyor” dediği kulaktan kulağa yayılır. Arda olayı duyar ve çok sinirlenir. İkilinin arası açılır. Arda Turan, Selçuk İnan’a gönül koyar.

İspanya maçında ise tribünde üzücü bir kavga yaşanır. İlk yarıda peşpeşe yenen goller ve kötü oyunumuzun ardından taraftarlar takıma tepki gösterir. Bir kaç kişi de Fatih Hoca’ya kötü sözler sarfeder.

Hemen o bölüme yakın yerdeki locada Terim’in eşi ve kızları da oturur. Fatih Hoca’nın damatları da oradadır. Alkollü olan ve ağır sözler sarfeden kişiler Terim’e çirkin sözlerine devam eder.

Terim’in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran daha fazla dayanamazlar ve yerlerinden fırlarlar. O isimlerin üzerine doğru yürürler. Kavga çıkar ve araya girenler güç bela onları ayırıp, ortamı sakinleştirir.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }