TV Dünyası

Mustafa Yumlu'nun Doğum Günü

Abone Ol

Trabzonspor'un başarılı defans oyuncusu Mustafa Yumlu, 26. yaş gününü takım arkadaşları kutladı...

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Mustafa Yumlu'ya, 26. yaş gününü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Antrenman öncesi yapılan doğum günü kutlaması nedeniyle büyük bir mutluluk yaşayan Mustafa, arkadaşlarına teşekkür etti.

Ancak Mustafa konuşmaya başladığı sırada takım arkadaşları sık sık konuşmasını alkışlarla kesti. Mustafa A dediğinde alkışlamaya başlayan takım arkadaşları başarılı futbolcuyu bir türlü konuşturmadı. Neşeli anların yaşandığı bu dakikalarda Mustafa, hemen hızlı bir şekilde teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Sıra pasta kesmeye geldiğinde ise Aykut Akgün, Mustafa'nın elinden bıçağı almak istedi. Bu sırada iki futbolcu bıçak için kıyasıya rekabete girerken kazanan ise Aykut oldu. Aykut pastadan bir dilim keserek Mustafa'ya ikram etti. Futbolcuların bu dakikalarda ki neşeli tavırları ise herkese moral oldu.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }