TV Dünyası

Okay Yokuşlu'nun Tepkisi Sonrası Hocasından Sürpriz Karar

Abone Ol

Trabzonspor’dan İspanya’ya giden Okay Yokuşlu, Celta Vigo’da umduğunu bulamamış ve bunu da sosyal medya üzerinden net şekilde göstermişti. Bunun üzerine dikkat çeken gelişme yaşandı.

16 maçta sadece 13 puan alabilen ve ligin 18. Sırasında yer alan Celta Vigo, kümede kalma mücadelesi verirken bu sezon Okay Yokuşlu’dan fazla yararlanamadı. Bu sezon 5 karşılaşmada toplamda 374 dakika forma giyebilen Okay Yokuşlu, sakatlığı atlatmasına rağmen önceki haftalarda kadroya alınmıyordu.

Leganes maçı öncesi sosyal medyadan tepkisini gösteren ve Celta Vigo ile alakalı fotoğraflarını silen Okay Yokuşlu’nun bu tavrı karşılık buldu. Ve bu hafta ilk 11’de oynatıldı.

Celta Vigo’nun Leganes deplasmanında ilk 11’e alınan Okay Yokuşlu, 90 dakika sahada kaldı. Karşılaşmada sarı kart gören Okay Yokuşlu 90 dakika sahada kaldı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }