TV Dünyası

Şampiyonlara Trabzon'da Görkemli Karşılama

Abone Ol

Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası’nda Dünya şampiyonluğunu kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi akşam saatlerinde başbakanlığa ait özel uçakla Trabzon’a geldi. ( Devamı için resme tıklayın )

Şampiyon lisemizi Trabzon Havalimanı’nda Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreterimiz Köksal Güney karşılayarak, bu büyük başarıdan dolayı futbolcuları tek tek tebrik ettiler.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da havalimanında öğrencilerle ilgili yaptığı açıklamada, "Hepsi Trabzonspor'un alt yapısından. Onlar bizim çocuklarımız. Trabzon için bu ilk değil. Daha önce de Trabzon Lisesi Dünya Şampiyonu olmuştu. Tranfser bizim işimiz değil, teknik kadronun işi. Temennimiz onlardan bir çoğunun Trabzonspor kadrosuna katılmasıdır. Kaybolup gitmemeleri için çok iyi yetiştirilmesi gerek" dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }