TV Dünyası

Sosa'nın Alternatifi Fenerbahçe'de Bulundu

Abone Ol

Trabzonspor’da Sosa’nın yedeği olacak isim için arayışlar sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Hollanda’da yetişen Trabzonlu futbolcu, Fenerbahçe’nin yoğun isteği üzerine sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu.

Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu ile Ersun Yanal’ın yıldızı bir türlü barışmadı. Genç yıldız adayının Fenerbahçe’de bileti kesilirken, menajerine kulüp bulması söylendi.

Bunun üzerine Trabzonspor’un devreye girdiği ve devre arasında Ferdi Kadıoğlu’nun Trabzonspor’a transferi konusunda görüşmelere başlandığı öğrenildi. Sosa’nın yüksek tempoda mücadele etmesinin futbolcunun sağlığı açısından da sıkıntılı olduğu bilgisine ulaşılırken, bazı maçlarda dinlendirilmesi gerektiği ve alternatif sıkıntısı nedeniyle bunun mümkün olmaması bordo-mavili takımı bu konuda atım attırdı.

Ferdi Kadıoğlu’nun da Trabzonspor’a transfer olmak için bütün fedakarlığa hazır olduğu bilgisine ulaşıldı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }