TV Dünyası

Şota Gidecekleri Belirledi

Abone Ol

Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde kadro şişkinliği, en büyük sorun olarak göze çarptı. Bordo mavili takım, özellikle başka takımlara kiralanan oyuncuların dönmesi, yeni transferler ve eldeki futbolcuların gönderilememesi nedeniyle 33 kişiyle çalışmalarını sürdürmek zorunda kaldı. (Haberin Devamı İçin Fotoğrafa Tıklayın)

Bordo-mavililerde, yeni alınacak futbolcuların dışında Cardozo ve Bosingwa'nın dönüşüyle birlikte kadronun 40 kişiye ulaşması bekleniyor. Trabzonspor'da en az 12-13 futbolcuyla yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Teknik direktör Şota Arveladze ve Sportif Direktör Süleyman Hurma, 18 Temmuz'da başlayıp 10 gün sürmesi planlanan ikinci kamp dönemi sonunda gönderilecek futbolcuları kesin olarak belirleyecek.

Arnhem'de hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da tenkik direktör Şota'ya kendilerini beğendirmeye çalışan oyuncular çift kale maçlarda bütün yeteneklerini sergilemeye çalışıyor. Bu isimlerde biri de Soner Aydoğdu. Diğer kamplara göre daha istekli olduğu görülen Soner'e, Şota da destek veriyor. Şota sürekli olarak, "Bunu görmek istiyorum. Top kap bırakmadan atağa kalk" diye sürekli olarak destek veriyor.

İşte Soner haricinde göze girenler:

Uğurcan Çakır

Onur Kıvrak

Mehmet Ekici

Waris

Serdar Gürler

Yusuf Erdoğan

Okay Yokuşlu

Bourceanu ise sakatlanana kadar olan periyotta gösterdiği hırsla takımda kalmaya niyetli olduğunu ortaya koydu. Göze giremeyenler ise şu şekilde:

İshak Doğan

Mustafa Akbaş

Fatih Atik

Ferhat Yazgan

Alihan Tunçer

Alper Uludağ: Yeni transfer edilen isim Şota tarafından beğenilmedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }