TV Dünyası

Süleyman Hurma'dan Kadro Dışı Açıklaması

Abone Ol

Trabzonspor Almanya kampına giderken 7 ismin kadroya alınmaması şok etkisi yarattı. (Haberin devamı için fotoğrafa tıklayın)

Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma, Almanya kampı öncesinde basın mensuplarına değerlendirmede bulundu. Hurma, Yatabare ve Alex'in neden Almanya kadrosuna alınmadığını "Yatabare ve Alex sakatlıkları dolayısıyla yok" şeklinde açıkladı.

1-0 Kazanılan Differdange maçını değerlendiren Süleyman Hurma şu açıklamalarda bulundu.

"Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

DİFFERDANGE - TRABZONSPOR RÖVANŞ NE ZAMAN ? Rövanş karşılaşması 23 Temmuz Perşembe günü Lüksemburg'da oynanacak.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }