TV Dünyası

Trabzon'un Gururu Vurduğunu Deviriyor

Abone Ol

Trabzon’un gururu Sabriye Şengül rakip tanımıyor! (Haberin devamı için resme tıklayın)

K1 Bayanlar Dünya Şampiyonluğu’ndan sonra Almanya’da ringe çıkan Sabriye Şengül, İtalyan asıllı Alman rakibini devirdi

RAKİBİNE YENİLGİ TATTIRDI Almanya’nın Fulda kentinde düzenlenen Mix Fight Gala organizasyonunda ringe çıkan K1 Bayanlar Dünya Şampiyonu Trabzonlu Sabriye Şengül, İtalyan asıllı Alman rakibi Laura Torre’yi üçüncü raundun sonunda yenerek, rakibine kendi evinde yenilgiyi tattırdı. Alman rakibine oranla daha baskın bir maç çıkaran Sabriye Şengül, hakkı olan kupayı kaldırmanın mutluluğunu yaşadı.

KEMERİN SAHİBİ OLACAĞIM Ekim ayında İstanbul’da düzenlenecek olan organizasyonda ringe çıkacak olan Şengül, çalışmalarına memleketi Trabzon’da devam ediyor. Ayrıca Kasım ayında Trabzon’da düzenlenmesi planlanan dev organizasyonda da kemer maçına çıkacak olan Sabriye Şengül, sevenlerinin desteğiyle kemerin sahibi olmak istediğini ifade ederken, “Kemeri alacağım, buna inanıyorum” dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }