TV Dünyası

Trabzonpsor'un 17'lik Yeni Yeteneği

Abone Ol

AZ Alkmaar ‘dan Trabzonspor’a transfer olan ve 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan Esteban, gözden iyice düştü. Trabzonspor’da gözden iyice düşen Esteban, Sivas Belediyespor ile oynanan ilk karşılaşmada yediği 2 golle tartışmalara neden olan 29 yaşındaki file bekçisinin yarın oynanacak karşılaşmada kalede olmaması bekleniyor.

Son oynanan Beşiktaş karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla kendini ispatlayan Uğurcan Çakır’ın ardından Trabzonspor’un altyapısından yetişen 17 yaşındaki Arda Akbulut’un idmanlarda gösterdiği performans ile Uğurcan’dan sonra ikinci kaleci olması bekleniyor.

Sivas Belediyespor karşısında psikolojik sorunları da bulunan Estaban’ın yerine genç gelecek vaat eden file bekçisi Arda Akbulut’a şans verilmesi bekleniyor.

U15’den başlayarak U17 takımına kadar bütün milli takımlarda forma giyen ve ay yıldızlı formanın hakkını veren Arda Akbulut, konusunda son sözü Ünal Karaman söyleyecek. Arda Akbulut U17 milli takımında 253 dakika sahada kaldı ve sadece 1 gol yedi. Kaynak: HaberTS.com / Yasir Güney

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }