TV Dünyası

Trabzonspor'a Bir Slovak Daha mı Geliyor?

Abone Ol

Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor'u mağlup etmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyecek olan ve ligde en yakın rakibine 11 puan fark atan Trabzonspor, yeni sezon için transfer hazırlıklarına başladı.

Düşük bonservis bedeli ve düşük imza maliyetine sahip oyuncuları transfer etme hedefinin yanı sıra Avrupa'da futbol oynayan genç yetenekleri gözüne kestiren Trabzonspor'un Slovak futbolcu Jaroslav Mihalik ile ilgilendiği iddia edildi.

1994 doğumlu ve 1.80 boyunda olan Jaroslav Mihalik'in Trabzonspor'un gol yollarındaki eksikliği gidermek adına yaz transfer sezonunda yapılabilecek takviyelerden birisi olduğu ileri sürüldü. Polonya'nın Krakow takımından Slovakya'nın Zilina takımına kiralık olarak gönderilen Mihalik'in satın alma opsiyonu Zilina'da bulunuyor.

24 yaşındaki Jaroslaw Mihalik, sağ kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. Kaynak: 61trabzonhaber

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }