TV Dünyası

Trabzonspor'a Böyle Veda Ettiler

Abone Ol

Trabzonspor'da sezonun sona ermesi ile beraber, kontratları sona eren, Olcay Şahan ve Luis İbanez ile yollar ayrıldı.

Olcay Şahan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Geldiğim ilk günden bu güne Trabzonspor formasını onur ve gururla taşıdım. Süre aldığım her dakika büyük Trabzonspor taraftarını mutlu etmek için terimin son damlasına kadar savaştım. Feda olması gerektiğinde feda deyip elimden geleni yaptım. Beni iyi günde, kötü günde destekleyen, yanımda olan bütün herkese teşekkür etmek istiyorum. Burda çok güzel anılarım oldu. Şimdi veda zamanı. Hakkınızı helal edin, hoşçakalın..." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un eski Arjantinli oyuncusu Luis İbanez ise, "Herşey için teşekkürler çocuklar, sizinle aynı takımı paylaşmak çok güzeldi. Avrupa Ligi'nde size en iyisini diliyorum ve bu şekilde çalışmaya devam edin..." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü'de 31 Mayıs 2019 yılında sözleşmeleri sona erecek futbolcuları için veda töreni düzenledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu her iki oyuncuya da plaket takdim etti.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }