TV Dünyası

Trabzonspor'a Burak Yılmaz Müjdesi

Abone Ol

Trabzonspor, Burak Yılmaz için Çin kulübüyle yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı.

Juraj Kucka'nın transferi sırasında menajer Özkan Doğan, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya, ''Başkan'ım Burak'ı da Çin'den alalım ne dersiniz?'' demiş, Usta ''çok para veriyorlar, biz karşılayamayız'' cevabı vermişti.

Doğan ''Başkanım, sen bana Burak için ne kadar para gözden çıkarabilirsin... Bana bir rakam söyle ben de üzerinde çalışayım. Gün doğmadan neler doğuyor'' ifadelerini kullanmıştı.

Aradan geçen 4 gün içinde Trabzonsporluları heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı... Doğan, Usta'dan aldığı rakamlar ve yetki ile Pekin Gouan takımının kapısını çaldı.

Trabzonspor'un Burak'ı kiralamak istediğini aktardı. Çin ekibinden gelen ''olumlu'' mesajlar ise Trabzonspor'u harekete geçirdi. Önümüzdeki birkaç gün içinde Burak Yılmaz konusunda sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Muharrem Usta'da geçtiğimi günlerde attığı tweet ile taraftarı heyecanlandırmıştı

Adeta Burak Yılmaz'a yarım kalan işini tamamla mesajı göndermişti...

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }