TV Dünyası

Trabzonspor'a Geri Dönecek mi?

Abone Ol

Trabzonspor’un Celta Vigo’dan kiraladığı fakat satış opsiyonunu kullanmayarak, gönderdiği Bongonda gösterdiği performansla adeta “kaçan balık büyük oldu” dedirtti.

23 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor’dan gitmesine rağmen Trabzonspor’u unutmadı. Trabzonspor’un maçlarını fırsat buldukça izleyen Bongonda, sosyal medya hesabından Trabzonsporlu taraftarların mesajlarını da yakında takip ediyor.

Celta Vigo’dan Belçika edibi SV Zulte Waregem’e transfer olan Bongonda, gösterdiği performans ile bir çok takımın transfer listesine yeniden girmeyi başardı.

SV Zulte Waregem ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bongonda, bu sezon takımı ile istikrarlı bir görüntü çizerek 36 karşılaşmaya çıkan Belçikalı yıldız, bu karşılaşmaların 32'sine ilk 11'de başlarken, 13 gol kaydetti.

Özellikle takım arkadaşı Hamdi Harbaoui ile uyumlu bir görüntü çizen Bongonda, Mart ayının en iyi oyuncusu seçildi. 23 yaşındaki oyuncu daha önce 2018 yılının Kasım ayında ayın en iyi oyuncusu ödülünü kazanmıştı.

Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden “Trabzonspor’a geri döneceğini dile getiren Bongon’da şu ifadeleri kullanmıştı; Merhaba Trabzonspor hayranları, öncelikle size çok teşekkür ederim beni 6 ay sonrada gittiğime rağmen desteklediğiniz için. Hepiniz biliyorsunuz benim Trabzonspor’a olan aşkımı ama maalesef şimdilik dönmüyorum. Ve size söz veriyorum gelecekte geri döneceğim çünkü sizinle daha bir tarih yazacağız. Çünkü siz bana kulübün aşkını ilk günde verdiniz ve benimde size bunu geri vermem gerekiyor. Ve size söz veriyorum geri döneceğim. Umarım anlarsınız sizi çok seviyorum.''

Şimdi gözler Bongonda’nın Trabzonspor’a geri dönüp dönmeyeceğine çevrildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }