TV Dünyası

Trabzonspor'a İki Genç Yıldız Geliyor

Abone Ol

Trabzonspor, transfer çalışmalarının önemli bölümünü 1 Temmuz'da başlayacak yurt dışı kampına kadar tamamlamayı hedefliyor.

Birçok ismi gündemine alan bordo-mavililerin hücum bölgesi için Ronielson Da Silva Barbosa için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Japonya'nın Albirex Niigata takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun orta saha, kanatlar ve forvet hattının her bölgesinde görev yapabildiği, Trabzonspor'un Barbosa'yı Slovenya'da yapılması planlanan kampa yetiştirmeye çalıştığı belirtildi.

KAMPA YETİŞTİRİLECEK Bonservısı elinde olan Barbosa ile temasa geçen Karadeniz ekibi, teklif sundu.

Bonus niteliğinde bir imza parası ve 3 yıllık sözleşme karşılığında Ronielson'a senelik 700 bin euro öneren yönetimin gelecek hafta işi bitirmesi bekleniyor.

Transferin gerçekleşmesi halinde sambacının yeni Yattara olabileceği belirtiliyor. Son derece süratli stili, top tekniği ve attığı goller sonrasındaki taklaları ile de dikkat çeken yıldız, geçtiğimiz sezon 32 maçta 7 gol kaydetti.

GELECEĞE YATIRIM HAMLESİ Fırtına ayrıca genç ve gelecek vadeden oyuncuları da kadrosuna katarak hem buradan ihtiyacının bir bölümünü karşılamak, hem takımın maliyetini aşağıya çekmek, hem de geleceğe yatırım yapmak istiyor.

Bu noktada Kardemir Karabükspor'dan 18 yaşındaki stoper Tayyib Talha Sanuç ile Samsunspor'dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes İslam İlkin ile ilgilenen bordo-mavililerin, son olarak Altay'dan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Rıdvan Çankaya'yı da gündemine aldığı kaydedildi.

TRABZON'A GÜÇ KATAR / CAN ALTIPARMAK Rony, genç yaşına rağmen radikal bir kararla Japonya Ligi'nin yolunu tutunca şaşırtmıştı. Ama ülkeye çabuk uyum sağladı ve ilk sezonunda takımı Niigata küme düşerken, ayakta kalan tek isimdi. Hırslı karakteriyle taraftarın sevgilisi olan Brezilyalı yıldız, üstün tekniğiyle çok kolay adam eksiltiyor. Hızlı, sağ ayağını etkili kullanıyor, son vuruşları hiç fena değil. Gollerinden sonra attığı taklalarla ünlenen Rony, N'Doye'u gönderen ve Rodallega ile de yollarını ayırması beklenen Trabzonspor'a güç katar. ( Fotomaç )

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }