TV Dünyası

Trabzonspor'a İnterli Yıldız

Abone Ol

Stoper bölgesinde sözleşmeleri sona eren Hubocan, Uğur ile Durica'nın ayrılmalarının ardından savunmaya en az iki takviye yapmayı planlayan bordo-mavililerin, daha sonra hücum hattına yoğunlaşacağı öğrenildi.

Yönetim, Silva'nın ardından bonservisi İnter'de olan ve kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan savunmacı Davide Santon'u kadroya katmak istiyor.

İtalyan oyuncuyu ilk etapta kiralamayı planlayan Karadeniz ekibinin bu teklifin kabul görmemesi durumunda uygun bir bonservis bedeli önereceği öğrenildi.

HAVA HAKİMİYETİ SÜPER Geçen sezon İnter'de sadece 15 maça çıkan İtalyan oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor. Sol bek, stoper ve sağ bek olarak da görev yapabilen Santon, bir dönem İtalya Milli Takımı'nın da formasını giymişti.

27 yaşında olan Davide Santon'un en büyük özelliklerinden biri hava hakimiyeti... 1.86 boyunda olan oyuncunun hava hakimiyetiyle Trabzonspor savunmasına ilaç olacağı düşünülüyor. Kulübü ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacı, İtalyan devi ile toplam 110 maça çıktı. ÇOK YÖNLÜ / ULAŞ UZUNÖNER Inter altyapısında yetişen bir oyuncu. Kendisinden beklentiler çok yüksekti, büyük bir yıldız olacağı düşünülüyordu.

ÇOK YÖNLÜ / ULAŞ UZUNÖNER Inter altyapısında yetişen bir oyuncu. Kendisinden beklentiler çok yüksekti, büyük bir yıldız olacağı düşünülüyordu.

Ancak kariyeri boyunca yıldız statüsüne erişecek performans sergilediğini söylemek güç. Geçtiğimiz sezon İnter'de zaman zaman forma şansı yakaladı.

Savunmanın her iki kanadında da oynayabilmesi en önemli artısı. Ayrıca zaman zaman sürpriz çıkışlar yaparak hücumda da katkı sağlıyor.

MBOKANİ SESLERİ N'doye'un ayrılma- Çok yönlü sının ardından diğer forvet Rodallega'nın da ayrılma ihtimali karşısında yönetim harekete geçti.

32 yaşındaki Kolombiyalı yıldızın Aytemiz Alanyaspor ile de görüştüğü biliniyor. Trabzonspor'un Ukrayna Premier Ligi ekibi Dinamo Kiev ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Dieumerci Mbokani'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Kiev ile 77 maça çıkan Kongolu, fileleri 31 kez sarstı ve ayrıca 14 de asist yaptı. Mbokani, Kongo formasını da 40 kez giydi ve 18 gol attı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }