TV Dünyası

Trabzonspor'a Sırp Stoper

Abone Ol

Trabzonspor Arjantinli sol bek Luis Ibanez'den sonra yeni bombasını da patlatmak üzere...

Transferde teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor transfer komitesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kızılyıldız'ın Arjantinli sol beki Luis Ibanez'i kadrosuna katmak üzere olan ve gelişmeleri KAP'a bildiren Trabzonspor'un son gözdesinin de Uros Spajic olduğu ortaya çıktı.

Fransız Toulouse kulübünde Yanal'ın "mutlaka alalım" raporu sonrasında kamp kuran Trabzonspor kurmaylarıi, hem kulübü Toulouse'ı hem de Uros Spajic'i ikna etmeyi başardı.

23 yaşında olması ve uzun boyunun avantajlarını çok iyi kullanmasıyla tanınan Sırp defans oyuncusunun da istekli olması bu tranferi kolaylaştırdı. Yanal'ın bire bir görüştüğü genç yıldıza Trabzonspor'da sürekli oynayarak kendinisi çok daha fazla geliştireceğini ve Avrupa'nın büyük takımlarına gitme şansını yakalayacağını söylediği belirtiliyor.

Yanal çok istiyor Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak çok diri ve hızlı bir takım kurmak isteyen Ersun Yanal, defans sorununu en baştan çözmek istiyor. 20 kişilik teknik ekiple teknolojinin tüm imkanlarından faydalanan ve tamamen bilimsen çalışan Yanal, sistemine uymayan oyuncularla yollarını tek tek ayırıyor. Yanal, yerleştirmeye çalıştığı sisteme de uygun fiziksel ve teknik oyuncuları araştırıp ona göre trabsfer görüşmelerine başlattığı da biliniyor.

Yanal'ın Uros Spajic isminin de bu sistemle bulunduğu, görüntülerini de uzun uzun izlediği 23 yaşındaki Sırp oyuncunun defanstaki "diri, güçlü ve hava toplarına hakim uzun boylu stoper" ihtiyacı için biçilmiş kaftan dediği belirtiliyor.

Uros Spajic kimdir? Doğum tarihi: 13 Şub 1993 Doğduğu il: Belgrad Jugoslavia (Republik) Yaş: 23 Boyu: 1,88 m Uyruğu: Sirbistan Sirbistan Mevki: Defans - Stoper Ayak: sağ ayak Oyuncu danışmanı: Friends & Football International LLC Güncel kulüp: FC ToulouseFC Toulouse Takıma katılma tarihi: 1 Tem 2013 Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2019

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }