TV Dünyası

Trabzonspor'da Oynamak İçin Takımına Rest Çekti

Abone Ol

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verirken, listede yer alan Osmanlıspor'un yıldız ismini transfer etmek için harekete geçilmiş fakat şok eden cevapla karşılaşılmıştı. İŞTE YAŞANAN SON GELİŞMELER

Trabzonspor Kulübü'nün transfer etmek istediği, Aminu Umar'ın küme düşen Osmanlıspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Alt ligde oynamak istemeyen Umar, Trabzonspor'a transfer olmayı çok isterken, Osmanlıspor'un bonservis bedeli olarak 7 milyon euro belirlemesi 23 yaşındaki futbolcuyu adeta çıldırttı.

Osmanlıspor yönetimi ile görüşen Aminu Umar, "bu şekilde yaparsanız benden asla faydalanamazsınız. Trabzonspor'a transferime kolaylık sağlayın. Ben artık burada kalmak istemiyorum" şeklinde restini çektiği öğrenildi.

Osmanlıspor ile ipleri gerek Umar'ın bonservisi konusunda Ankara temsilcisinin de büyük oranda indirime gitmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardığı fakat Osmanlıspor'un yapacağı indirime göre bu transfere nokta koymayı planladığı öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü'nün 7 milyon euro istediği Umar için 3 milyon euroyu gözden çıkarttığı öğrenildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }