TV Dünyası

Trabzonspor'dan 5 Flaş Transfer

Abone Ol

Trabzonspor’da taraftarın günlerdir merakla beklediği müjdeler birbiri ardına geldi.

Önceki gece, twitter üzerinden transferlerle ilgili bir mesaj atıp camiayı heyecanlandıran Bordo-Mavililer’in başkanı Muharrem Usta’nın yurt dışı seferinde 4 ismi bitirdiği, ayrıca Kasımpaşa’nın yıldızı Eren Derdiyok’un da Karadeniz ekibine ‘evet’ dediği öğrenildi. Bu operasyonla teknik direktör Ersun Yanal’ın çok istediği savunma, orta saha ve forvet problemlerini çözen Trabzonspor’un 2-3 transfer daha yaparak sezona nokta koyacağı belirtildi.

Bordo-Mavililer, taraftarın beklediği bombaları patlattı. Anlaşmalar tamam, bu isimler, en kısa zamanda Karadeniz ekibine resmi imzayı atıp çalışmalara katılacak.

OMAR KADDOURİ Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, kısa bir süre önce Fransa’da dünyaca ünlü menacer Mino Raiola ile bir araya gelmişti. Bu görüşmede maliyeti uygun ve yakın gelecekte patlama beklenen isimler Trabzon’a bizzat Raiola tarafından önerildi. O oyunculardan birinin de Napoli’de bir türlü şans bulamayan hücuma dönük orta saha pozisyonundaki 25 yaşındaki Faslı futbolcu olduğu öğrenildi.

İBANEZ Karadeniz ekibinin transferini ilk duyurduğu oyuncu olmuştu. Kızılyıldız’ın sol bekinin uzun zamandır bu kanatta çözüm bulunamayan krizi çözmesi bekleniyor. Kısa bir süre önce Trabzonspor’un da bilgisi dahilinde takımının sezon başı kampına katılan 27 yaşındaki Arjantinli’nin her konuda anlaşma sağlanmasından sonra eşyalarını toplamaya başladığı ifade edildi.

JEREMY PİED Sezonu Fransa’nın Nice takımında tamamlayan sağ bek, Trabzonspor’un uzun süre izlediği ve hem araştırma komitesinin hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın okey verdiği bir isim. 27 yaşındaki Fransız futbolcunun gelmesiyle birlikte birçok talibi olan Cavanda’nın gitmesi için de uygun şartlar oluşmuş olacak. Pied’in bonservisinin elinde olması da transferi cazip kılan bir başka faktör.

RONCALİA Ersun Yanal’ın listesindeki öncelikli isimlerden biriydi. Son olarak Serie A takımlarından Fiorentina’da forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, stoper bölgesinde görev yapıyor. İtalya’daki son sezonda toplam 30 lig maçına çıkan ve 3 de Avrupa Ligi tecrübesi bulunan 1.79’luk futbolcu, özellikle istikrarlı performans grafiği ve garanti oyun anlayışıyla dikkat çekiyor. Roncaglia, 12 kez de Arjantin Milli Takımı’nın formasını terletti.

EREN DERDİYOK Geçtiğimiz sezonu 13 gol 5 asist gibi iyi bir istatistikle tamamlayan Eren Derdiyok’un adı daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı. Kasımpaşa’yı para artı futbolcu formülüyle ikna eden Trabzonspor, böylece takımdan ayrılacağı duyurulan Oscar Cardozo’nun yokluğunu da doldurmuş olacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın yeni sezondaki sisteminde başrolü Eren’in oynaması bekleniyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }