TV Dünyası

Trabzonspor İdmanını Kadir Özcan Tesisleri'nde Yaptı

Abone Ol

Gazeteci Yazar Turgay Beşyıldız'ın Ersun Yanal döneminde ısrarla dile getirdiği istek Şota döneminde gerçekleşti. (Haberin devamı için fotoğrafa tıklayarak ilerleyiniz...)

Beşyıldız,"takımın bazı idmanlarını şehire yürüme mesafesi olan sahalarda yapması lazım. 95-96 yılında olduğu gibi. Taraftarla futbolcular bütünleşmeli. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne ulaşım zor ve taraftar ile takım bütünleşemiyor." Şeklinde uyarısı bundan önce görev yapan teknik direktörler tarafından dikkate alınmazken, Şota hoca bu isteği geri çevirmedi.

İdmana saatler kala, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşmesi beklenen idmanın Pazarkapı Mahallesi'nde şehirine yakın olan Kadir Özcan Tesisleri'ne alınması taraftarı mutlu etti. Çok kısa sürede durumdan haberdar alan taraftarlar idmana büyük ilgi gösterdi.

Marko Marin ile başlayan sevgi gösterileri bütün futbolcular ile sürerken, Şota'ya gösterilen ilgi hepsinden büyük oldu. Şota'da ilgi karşısında aynı şekilde karşılık verince ortaya çok renkli görüntüler çıktı.

Kendisine takım bulması için izin verilen ve bir süredir antrenmanlarda yer almayan Malili futbolcu Yatabare de antrenmana katıldı. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Bosingwa dışındaki tüm futbolcular çalışmada yer aldı.

Teknik direktör Arveladze, futbolculara ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas ve pres çalışması yaptırdı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }