TV Dünyası

Trabzonspor İle Anlaşmak Üzereyken Fenerbahçe Devreye Girdi

Abone Ol

Trabzonspor'un anlaşmak üzere olduğu futbolcuya Fenerbahçe kanca taktı! Son dakika haberine göre Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de Süper Lig'in genç ismine talip oldu. Sarı lacivertli takım, orta saha transferi düşünmemesine rağmen geleceğe yatırım amaçlı hem de olası bir ayrılık ihtimaline karşı, genç yıldızı kadrosuna katmak için devreye girdi. 4 takımın da masada olduğu transfer için henüz bir anlaşma sağlanmadı. İşte detaylar...

Sabah'ın haberine göre; Ocak ayı transfer döneminin açılmasına 1 gün kala tüm kulüpler Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'in peşinde. Trabzonspor'un ardından G.Saray, F.Bahçe ve Başakşehir de 22 yaşındaki defansif orta sahanın talipleri arasına girdi.

G.Birliği'nden alınan bilgiye göre, henüz hiçbir kulüple resmi veya prensip anlaşması yapılmadı.

4 kulüp de Berat'ın durumu için nabız yoklarken, Başkent ekibi 3 milyon Euro'luk bonservis talep ettiklerini tüm kulüplere iletti.

Ancak henüz bir anlaşma çıkmadı. Fenerbahçe cephesinde de bekleyiş hakim. Sarı-lacivertlilerin bir satış yapması halinde orta alan transferine sıcak baktığı kaydedildi.

Stoper ve kanat transferleri konusunda çalışmalarını sürdüren Kanarya, yapılacak satışa göre santrfor ve orta alan için de girişim yapabilecek.

Satılacak oyuncunun mevkisine göre de strateji değişebilecek. Öte yandan Berat, dün takımının Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. Sebebinin ise transfer görüşmeleri olduğu iddia edildi.

BERAT ÖZDEMİR KİMDİR? 22 yaşındaki genç futbolcu kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başladı ve 2017 yılında 1,5 seneliğine Hacettepe'ye kiralandı.

Hacettepe'de 1,5 yıl forma giyen Özdemir, 38 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Daha sonra Gençlerbirliği'ne dönen ve üçüncü sezonunu geçiren Berat Özdemir, 59 maçta 5 gol kaydetti. Özdemir, alt yaş milli takımlarında da 13 kez forma giydi. Transfermarkt verilerine göre şu anki piyasa değeri 2 milyon Euro.

Kaynak: Sabah

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }