TV Dünyası

Trabzonspor Müthiş Hazırlandı

Abone Ol

Trabzonspor büyük önem verdiği Fenerbahçe maçına titizlikle hazırlandı. Yönetim ve Karaman, camiayı gerginlikten uzak tuttu. .

1- Fenerbahçe maçı öncesi radikal kararla Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakıldı. Camia yönetimin yanında tavır aldı. Maça odaklanıldı.

2- Teknık heyet antrenmanların büyük bölümünü basına kapattı. Servis edilen idman fotoğraflarında oyuncuların neşeli görüntüleri dikkat çekti.

3- Ünal Karaman oyuncularını gerginlikten uzak tuttu. Basın toplantısında taraftara seslenip, baskı oluşturulmaması noktasında çağrıda bulundu.

4- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un maça gelme isteği yönetim kurulu tarafından sağduyulu şekilde karşılandı. "Koltuğu hazır" dendi.

5- Biletler tam 4 gün önceden tükendi. Kulüp tarihinin en yüksek seyirci ortalaması ile oynanacak olan maçta çeşitli görsel şölenlerde yapılacak.

6- Trabzonspor, Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürürken iki şok sakatlık haberi geldi. Kucka ve Hosseini'nin sakatlıkları takım kurgusunu bozdu.

7- Fenerbahçe maçında iki genç isim Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen, tüm dikkatleri üzerine çekecek. Karaman bir baba gibi onları motive etti.

8- Yönetım ve teknik heyetin organizasyonu ile maç öncesi iki kez takım yemeği düzenlendi. Yönetim galibiyet için iki katı prim belirledi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }