TV Dünyası

Trabzonspor Onu Kiralık Olarak Gönderiyor

Abone Ol

Kadro dışı kalan ve Muharrem Usta döneminde affedilen futbolcuya yol göründü

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer olan ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen İshak Doğan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Hacıosmanoğlu dönemin kadro dışı bırakılan İshak Doğan'a Muharrem Usta'nın başkan seçilmesinin ardından af gelmişti ancak genç futbolcu buna rağmen kadroda kendisine yer bulamadı.

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile olan sözleşmesinde indirime giden İshak Doğan takdirleri kazansa da kadroya girme umudu hiç kalmadı. Gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirme kararı alan İshak Doğan bir başka kulübe kiralık giderek göstereceği performans ile Trabzonspor'a döndüğünde formayı kapmayı istiyor. İshak Doğan'a bu anlamda en ciddi teklifi Eskişehirspor yaptı.

Kulüplerin görüşmeleri devam ediyor. Anlaşma sağlanırsa sezonun ikinci yarısında İshak Doğan, Eskişehirspor forması ile mücadele edecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }